![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Si cum ziceai "frica de moarte este incomparabil mai mica dacat........." ;) exact! d-aia iubesc viata |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE dumnezeu nu cere recunostintza, dumnezeu cere doar sa iubesti. off topic: Tsunami m-ai facut sa ma gandesc la urmatorul lucru: crestinismul nu este o credinta facila. el cere practicantilor sai toleranta, echilibru, post si rugaciune, mergand pana la anihilarea celui mai puternic instinc uman, cel de autoconservare, prin indemnul "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". in 2 milenii de existenta, aceasta religie a modificat nu doar istoria omenirii, ci si substanta interioara a personalitatii umane. si a avut ca rezultat umanizarea vietii. accentul nu mai cade pe ratiune, ca in filosofia greca, sau pe instinct, ca in religiile orientale, ci pe sentiment. sentimentul de iubire...Dumnezeu este iubire nu am timp acum dar revin si cu un raspuns on topic! |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:offtopic:
Pana acum nu demult eu credeam ca , trebuie sa traiesc bine ca sa iubesc viata . Acum am realizat ca trebuie sa iubesc viata ca sa traiesc bine . Si imi este foarte bine acum facand aceasta diferenta :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
perfect de acord ella. :-*
chiar ai spus in cateva cuvinte foarte mult. ideea este ca acolo unde exista iubire adevarata este pace, liniste, exista fericire, este intelegere, exista tot. ca sa putem ajunge acolo trebuie sa ne curatam de tot ce este negativ interior pentru ca apoi sa curatam si angrenajul in care suntem cu totii. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
EL este in cuvintele prietenului care-ti spune ca ai gresit si te ajuta sa te indrepti!(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/rainbow3.gif)
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE dumnezeu nu cere recunostintza, dumnezeu cere doar sa iubesti. off topic: Tsunami m-ai facut sa ma gandesc la urmatorul lucru: crestinismul nu este o credinta facila. el cere practicantilor sai toleranta, echilibru, post si rugaciune, mergand pana la anihilarea celui mai puternic instinc uman, cel de autoconservare, prin indemnul "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". in 2 milenii de existenta, aceasta religie a modificat nu doar istoria omenirii, ci si substanta interioara a personalitatii umane. si a avut ca rezultat umanizarea vietii. accentul nu mai cade pe ratiune, ca in filosofia greca, sau pe instinct, ca in religiile orientale, ci pe sentiment. sentimentul de iubire...Dumnezeu este iubire nu am timp acum dar revin si cu un raspuns on topic! hai, mai e un pas, si iubirea este viatza, caci avem viatza datorita iubirii. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
iubirea este viatza, caci avem viatza datorita iubirii.
tradu te rog. un copil facut din viol este ce? un animal clonat in laborator este ce? etc... Explica cuvantul iubire. Te referi la prezent sau la punctul de inceput? |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Imi permit eu sa raspund aici si e doar opinia mea .
IUBIRE=VIU |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE QUOTE sentimentul de iubire...Dumnezeu este iubire hai, mai e un pas, si iubirea este viatza, caci avem viatza datorita iubirii. off: Tsume :o mai ai putin si ma mangai pe crestet, ca pe o fetita cuminte. dar tsume...eu nu sunt "o fetita cuminte", si nu acolo imi place sa fiu mangaiata... :P on: cand spui Dumnezeu este iubire nu te gandesti numai la iubirea dadatoare de viata (chiar daca, in momentele fierbinti, mai scapi cate un "oh doamne" - na, ca nu ma pot abtine! ::)) te gandesti la tot ce inseamna iubire. pt copii, pt plante, pt animale, pt ceea ce faci si pt ceea ce esti. |
|
|
![]()
|
|
tsume ai grija ca elevii devin mai buni decat profesorii :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:15 PM |
|