![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar korres, balsam colorant a incercat cineva? Sper sa rezist sa nu-mi mai vopsesc parul sa mi se mai regenereze, dar tare ma manca degetele.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, eu am aproape un an de cand nu m-am mai vopsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) If I can do it, anyone can!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
De anul trecut am trecut pe Wella profesional semipermanenta. Sant destul de multumita, culori faine, vopseaua imi lasa parul matasos si stralucitor iar la spalat se ia unifor si in cantitate mica deci rezista destul de bine pe par. Eu o recomand cu draga inima. De cand am trecut printr-o perioada mai putin placuta de credeam ca voi cheli complet in 4 luni, am renuntat la vopseaua permanenta. Din ianuarie anul trecut si pana in septembrie nu am mai pus vopsea pe par, apoi am descoperit-o pe asta( vb de vopseaua care se gaseste la saloane). Acum am inceput iar o cura de vitamine, de cazut nu mai cade dar parca nu mi se mai regenereaza, nu mai am parul bogat cu toate ca am taiat jumate din lungimea lui.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Fetelor s-a vopsit careva dintre voi si i-a iesit alta culoare?
M-am vopsit cu Excellence loreal saten si mi-a iesit negru tare..tare... zici ca sunt Morticia de la fam Adams..... imi vine sa ma tund la chelie.... Stiti vreun remediu eficient ? Sa mi se mai duca culoarea asta, macar intr-o saptamana. Si ca sa fie tacamul complet ieri (inainte de vopsit) m-am tuns, adica m-am chelit . Am fost la Helen Studio cu recomandare si mi-a facut un bob....tare original.... urat rau...scurt.... Imi vine sa plang cand ma uit la ce scafarlie tare am!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu trebuie s aincerc alta vopsea pentru ca fac bube in cap de la cea cu amoniac.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 23-February 07 Member No.: 1,244 ![]() |
Gata am gasit remediul!!!
M-am spalat de cateva ori....parca s-a mai dus... si am fost la cumparaturi! Am uitat total ca-s neagra ca noaptea, si vaz ca nimeni(adica pe drum, prin magazine) n-a zis nimic, deci inca nu-s Morticia, ca ma oprea vreunu' pentru autograf!!! Capu' face... capu' trage! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 2-July 09 Member No.: 6,761 ![]() |
Mama se vopseste cu Gerocossen Color Plus, o nuanta de castaniu inchis. E multumita de vopsea, culoarea rezista si nici nu are probleme cu firele de par. Din cate stiu, e pe baza de vitamina C si avocado, iar balsamul contine musetel. Eu zic ca e o calitate buna la un pret rezonabil.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ira, devii siciitoare cu Gerocossen in sus si in jos si incepi sa ne bagi la idei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 2-July 09 Member No.: 6,761 ![]() |
Ira, devii siciitoare cu Gerocossen in sus si in jos si incepi sa ne bagi la idei. Imi pare rau daca am fost inteleasa gresit. Eu imi petrec vacanta in judetul Bistrita-Nasaud, intr-o mica statiune de la poalele muntilor Bargau, Colibita (e de fapt un sat cu vreo cateva sute de locuitori). Aici, oamenii folosesc produse romanesti, atat pentru ca nu au acces la alte produse, cat si pentru ca sunt mai ieftine. Sincer si mie mi-ar placea sa incerc tot felul de marci de produse cosmetice!!! Sunt fan NOUTATI!!! Insa din pacate in orasele mici nici nu se prea gasesc foarte multe marci de produse cosmetice. Asa ca nu prea ai de unde alege. Nici marile marci pe care le tot vezi facandu-si publicitate nu le gasesti in micile orase. Probabil pentru ca nu au cum sa aiba vanzari foarte mari in localitatile mai mici si atunci nu le renteaza sa fie prezente si aici... Dar din fericire in orasele mici care nu au supermarketuri/hipermarketuri sau cine stie ce magazine specializate de cosmetice se gasesc aceste marci romanesti - nu mai dau nume, ca sa nu va mai dau idei!!! - care sunt foarte bune si care sunt si foarte accesibile la pret. Asa ca parerea mea sincera este ca puteti incerca fara grija si produse romanesti. Unele dintre ele sunt chiar bune! Evident, nu toate! Dar unele chiar sunt grozave, dupa parerea mea. Si apreciez faptul ca sunt la indemana si in orasele mici... Cum nu mi-am luat sampon si alte cosmeticale am incercat sa-mi cumpar de-aici, de la un magazin local, un fel de vechi magazin universal care se dorea modernizat, si am gasit tot doar aceste cosmetice romanesti. Cam asta e realitatea in care traim... Sper si eu sa vina cat mai repede ziua cand voi gasi si intr-o mica localitate mai multe marci! Insa asta e deja un semn de evolutie, de un nivel de trai mai bun... Numarul de marci diferite pe metru patrat de magazin!!! Insa la noi sunt zone care mai au destul de mult pana cand sa ajunga acolo... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ira, e foarte rau sa nu ai de unde alege. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2025 - 11:21 AM |
|