IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vopsea de par care nu deterioreaza-pareri
Cindy
post Jul 16 2009, 11:38 PM
Post #111

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ira, poti comanda si online! Stiu ca este altfel sa ai produsele in fata, sa le studiezi, sa le intorci pe toate partile, dar in lipsa de alternative...
Go to the top of the page

+Quote Post
ira09
post Jul 20 2009, 03:45 PM
Post #112

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,761

Da, e extrem de rau sa nu ai de unde alege. Insa daca la capitolul cosmetice am gasit ceva de care sa fiu multumita la raportul calitate/pret in cazul unor produse romanesti, la capitolul imbracaminte nu am gasit ceva care sa ma multumeasca... Nici prin alte locuri, de unde ti se pare ca ai avea de unde alege!!! Ca nu vezi decat carpitze la preturi de fitze...

+Quote Post
Tarja
post Jul 21 2009, 12:35 PM
Post #113

Contaminat
*

Member No.: 6,620

Fetelor vreau si eu o parere. Daca intre vopsiri,pentru intretinerea culorii si pt a nu ma vopsi asa des, folosesc nuantator, va prinde peste parul vopsit(nuantatorul sa fie in aceeasi nuanta cu parul vopsit,evident)? Mi-am luat nuantatorul de la Palette. As vrea sa ma fac cu el din cand in cand pana la urmatoarea vopsire pt a-i pastra culoarea parului fara a-l deteriora. Mai practica cineva asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Tarja: Jul 21 2009, 12:56 PM

+Quote Post
Altheea
post Jul 21 2009, 02:24 PM
Post #114

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Da, eu fac asa si prinde. Casting folosesc, negru. Uneori mi se pare la fel de rezistent ca vopseaua permanenta. Cam la fel de repede imi apar firele albe indiferent ce folosesc.

+Quote Post
Tarja
post Jul 21 2009, 03:47 PM
Post #115

Contaminat
*

si eu ma gandisem la casting insa stiu ca este tot vopsea dar fara amoniac. Si vroiam un nuantator pe care sa-l folosesc pt improspatarea culorii pana la urmatoarea vopsire cu o vopsea permanenta

+Quote Post
Bia
post Jul 21 2009, 04:02 PM
Post #116

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu trebuie sa ma vopsesc dar nu mai stiu cu ce. Castingul nu tine si de la cele cu amoniac fac bube mari in cap. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Dupa ce ca am celulita mai am si par alb! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jul 21 2009, 04:14 PM
Post #117

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Hmm, eu stiu ca este nuantator Castigul. Tu te referi la balsamul acela colorant la sticlute gen sampon? sau la pliculet? Londa parca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 21 2009, 04:35 PM
Post #118

V.I.P.

Da, Casting este nuantator.
Mai greu este sa nimeresti exact aceeasi nuanta, adica sa coincida vopseaua cu nunatatorul. Dar daca ai parul negru albastrui (parca asa spuneai), ar trebui sa fie ok.

+Quote Post
Tarja
post Jul 21 2009, 05:18 PM
Post #119

Contaminat
*

da, la cele la pliculet ma refeream (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Londa, palette. Uite acum s-a facut sora mea cu nuantatorul de la Palette si vad ca e bine. A luat Rosu rubiniu. Ea este facuta cu wellaton rosu cireasa si vad ca nuanta asta de la palette a fost ok. Ma fac si eu saptamana viitoare pt radacini

Am citit acum despre Korres. Este balsam colorant fara amoniac. S-a facut cineva cu aceasta vopsea? Cat de mult tine? Am avut o experienta urata cu Phyto color de mi-e si teama sa mai incerc vreuna naturala. Sora mea vrand rosu si-a luat de la Phyto un rosu care pe mostra era exact ce vroia ea. Cand am facut-o am vazut eu ca era mov culoarea cremei. Bun, am zis ca asa o fi ( cum de multe ori culoarea cremei colorante nu e ca nuanta care va rezulta). Dupa clatire culoarea parului era un visiniu-mov absolut groaznic! nici nu aducea macar cu mostra! Am dres-o a doua zi cu wellaton care a prins perfect ( buna vopsea wella..)

This post has been edited by Tarja: Jul 21 2009, 08:05 PM

+Quote Post
Cindy
post Jul 24 2009, 01:46 PM
Post #120

V.I.P.

Iar s-a vopsit? Nu e totusi prea frecvent? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Am folosit si eu mai demult Phyto, insa mie mi-a iesit exact culoarea promisa. Vopselele naturale nu sunt atat de puternice si probabil nu adera foarte bine peste mai multe straturi de vopsea (ma refer la istoria culorilor parului).
Korres nu stiu cum este, am incercat cateva produse de la ei pentru par (sampon si masca), insa nu mi-au placut si am lasat balta produsele lor...

+Quote Post

15 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 11:46 AM