![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Empty nu stiu ce sa zic, eu sint satena si am vrut un ton mai deschis, mai auriu asa si mi-a iesit.Cred ca iese ce vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
si eu sper...atata ii tre`...sa nu iasa cum vreau io ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
scumpic,daca sunt saten inchis si vreau sa ma fac roscat,ar prinde L`oreal Casting ? sa zicem o culoare de "visina putreda",ar prinde? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, prinde.Intr-un timp eram si eu vopsita saten inchis, mai deschis decat parul meu natural si cand vroiam sa ma alint bagam un casting mai roscat sau movuliu si prindea foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Casting-ul e cel mai bun.Eu am probleme cu pletele mele,in sensul ca-s blonda da...ma ascund sub un negru abanos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
intrebarea pe care`o mai am de pus este:Castingu` iese la spalari repetate de tot sau nu ?
sar-na de raspunsuri fetele. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Nu iese la spalat chiar daca nu contine amoniac.Se comporta la fel ca celelalte vopsele
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
intrebarea pe care`o mai am de pus este:Castingu` iese la spalari repetate de tot sau nu ? sar-na de raspunsuri fetele. da empty, iese de tot! Asta e avantajul fata de o vopsea inchisa. Cand eram mai deschisa la par si mi se facea dor de culori inchise (negru sau roscat inchis) foloseam casting. Cam intr-o luna iesea fara sa lase urme. |
|
|
![]()
|
|
Supeeeer Castingu` asta...i-a sa-l incerc...eu m-am facut prin vara cu L`oreal Feeria...o nuanta de rosu foarte frumoasa...a prins un pic cam inchis,avand in vedere ca era par natural..si de atunci nu m-am mai vopsit,ca a inceput sa imi cada rau paru`,acu` si-a mai revenit,l-am resuscitat cu tot felu` de tratamente si si-a mai revenit...asa ca e timpu` de-o vopseala!:))
Sar-na Altheea!:kiss: Tu parca erai insarcinata(apropo,sarcina usoara)...te vopsesti in perioada asta? |
|
|
![]()
|
|
Supeeeer Castingu` asta...i-a sa-l incerc...eu m-am facut prin vara cu L`oreal Feeria...o nuanta de rosu foarte frumoasa...a prins un pic cam inchis,avand in vedere ca era par natural..si de atunci nu m-am mai vopsit,ca a inceput sa imi cada rau paru`,acu` si-a mai revenit,l-am resuscitat cu tot felu` de tratamente si si-a mai revenit...asa ca e timpu` de-o vopseala!:)) Sar-na Altheea!:kiss: Tu parca erai insarcinata(apropo,sarcina usoara)...te vopsesti in perioada asta? Da, doar o data m-am facut cu casting, am inteles ca vopselurile fara amoniac nu afecteaza asa tare. Ce sa fac, am foarte mult par alb si se vede foarte tare, i special la tample (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Incerc sa ma fac cat mai rar. Am inteles ca henna neagra nu acopera firul alb si casting ar fi singura solutie. acum trebuie sa ma fac iar |
|
|
![]()
|
|
Poate Casting'ul iese la spalat la voi....la mine nu iese,chiar daca am o tona de negru in par
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:17 PM |
|