![]() |
![]() ![]() |
![]() |
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Casting'ul iese la spalat doar daca vrei sa-l scoti daca te speli corespunzator cu sampoane adecvate si folosesti masca si balsam il poti mentine o perioada mai lunga, eu il folosesc in diverse combinatii pentru obtinerea diverselor culori, in amestec cu fuxina,violetul de gentiana sau albastru de metil depinde ce nuanta imi doresc pentru o anumita perioada pentru nuante mai puternice si stralucitoare nuante care foarte greu le gasesti in cataloagele produselor cosmetice, culoarea rezista mai mult timp decat atunci cand ma fac cu diverse nuantatoare sau sampoane colorante pe care le gasesc in magazine sau in saloane. Acum am parul foarte scurt asa ca imi pot permite aceste artifici foarte usor si nu mai imi distrug parul ca si atunci cand foloseam diverse produse asa zise profesionale.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am vazut ca au adus la Sensiblu vopsea de par Phyto, din extrase de plante spun ei. Voi ati incercat? Parerile sunt in general bune.
Eu tot incerc sa imi mai inchid putin culoarea la par, adica un saten inchis, dar nu negru, care probabil m-ar imbatrani. Sa incerc asta sau sa raman tot la Casting?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Poate nu am stiut eu unde sa caut, dar henna saten inchis chiar nu am gasit.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care este culoarea ta naturala, Suitie?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Un saten, nu foarte deschis si nici inchis.. Mi-ar sta bine cu el putin mai inchis, eu fiind foarte alba si cu ochii inchisi la culoare. Mi-e frica sa nu imi iasa negru, banuiesc ca m-ar maturiza prea mult..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Henna brun de la Lush oare ce iese..saten inchis? Hai ca acum incerc sa epuizez toate posibilitatile! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 29 2008, 11:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Culoarea mea actuala facuta cu casting de la L`Oreal. A iesit morcoveata desi in poza nu prea se vede culoarea reala la fix.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/casting.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Di, daca tu esti morcoveatza inseamna ca pe mine ma cheama Rila Iepurila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
las ca pun diseara poze cu morcoveatza mea, ca sigur n-aveti de cine rade. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nah ca am venit si eu cu freza mea :| sa ma fac de ras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i285.photobucket.com/albums/ll51/ssimmonna/Picture019-1.jpg) pe cutia vopselei era o culoare cam cum este parul tau acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite ce a iesit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chinte mie-mi place culoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
really-really. cred ca in partea de jos a pozei e culoarea adevarata sus iti bate lumina altfel si pare mai incinsa . |
|
|
![]()
|
|
mie mi se pare ca am pielea prea alba pentru culoarea asta a parului. iar dau lumii motive sa imi spuna "fata palida" :|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ce-mi plac mie blondele...si eu vreauuuu...da` is sigura ca nu`mi sta bine...fiind bruneta cu piele alba... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
ce daca v-a iesit morcoviu,data viitoare iese sigur blonziu,norocoaselor!! am tot zis ca`mi iau Casting`ul si m-am facut pana la urma cu Palette nuantator brunet ca il aveam prin casa si trebuia si el folosit...a iesit chiar fain,l-am tinut mai mult decat scrie pe prospect,m-am clatit cu otet si cu lamaie la sfarsit,l-am intins cu placa si are un luciu de-ti ia ochii...macar atat,daca nu poci blondaaaa.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:29 PM |
|