![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chinte tocmai de-aia mai bine mai spre roscat decat spre alb-galbui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca sa fie putin contrast intre culoarea fetei si par. glumesc.
sincer nu mi se pare nimic nelalocul lui. Daca esti palida pune putin fard si gata emty nici mie chipurile nu mi se potriveste blondica. hm! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) desi eu sint convinsa ca mi-ar sta bine cu culoarea lui chinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, daca esti tipul de iarna iti sta bine numai cu blond-argintiu (culoare rece). Si ca sa ajungi la culoarea aia merge numai cu decolorant. Si-ti strica toata structura parului cum nu ti-a facut-o nicio culoare pana acum.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ar fi soc sa`mi fac o asa schimbare...si`mi pare rau si de par..sa-l agresez asa...ca am trecut cu el prin destule din cauza Roaccutane`ului...asta mi`e soarta...sa fiu bruna...poate la batraneti cand oi mai avea 2 fire in cap mi le-oi face argintii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merci pt sfaturi fetele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Empty, culoarea mea naturala e un saten foarte deschis, un blond cenusiu, asa, ca nisipul - si parul meu tot e agresat de vopselele obisnuite, desi nu stau cu o vopsea pe cap mai mult de 10 minute, deoarece timpul asta e prea de-ajuns pentru a-l deschide...
Daca esti bruneta NU te sfatuiesc sa te faci blonda: parul va trebui decolorat bine inainte ori decolorarea=distrugerea iremediabila a firului de par. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Plus ca radacinile negre vor iesi rapid si va trebui sa te faci mereu. Eu am o prietena care dintr-un par negru, lung, drept, matasos si greu, ca in reclame, si-a stricat parul foarte tare facandu-l blond. Acum e pana la umeri, fara forma, luciu, fara nimic.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Stiu dragelor...nu se merita...si e nasoala si imaginea aia de blonda vopsita cu radacini negre...biirrrr....mi se zburleste pielea numa` cand ma gandesc...
Vroiam sa zic decat ca`mi plac blondele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ca intr-o viata viitoare imi doresc sa fiu blonda...hihi...pana una`alta alternez brun cu roscat sau cu suvite rosii...si cu asta basta .. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Chinte, ce dulcica esti! Din poza asta, numai chintesenta raului nu te-as numi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si unde sunt ochii aia galbeni?! Si galbenul ala pui din par?! Mie mi se pare ca ai o problema cu galbenul...reminiscente, traume din copilarie?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In plus mi se pare ca luceste frumos.
Fetelor, Maat, Chinte, mie imi place culoarea voastra de par..si daca tot vreti sa va critic, as insista poate mai mult pe hidratare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, am gasit vopseaua fantastica! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Color& Soin! 11A este culoarea pe care am obtinut-o ani de zile cu londa98. Folosit casting, iesit morcoveata! naspa. Chinte, fa-te cu COLOR& SOIN 11A- sandy ash blonde. Pun pariu ca o sa iti placa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dupa casting am dat-o o singura tura pe vopsea normala si mi-a cazut un pumn zdravan de par, de s-a speriat si dl Maat. De la Casting si Color&Soin - nici 20 de fire!!! (IMG:http://www.cocooncenter.com/documents/logos/coloration.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
di, sa mor de nu ma gandeam zilele astea ca ar fi cazul sa ma vopsesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca o sa incerc nuanta de care ai pomenit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sar'na de pont!
|
|
|
![]()
|
|
Cu cea mai mare placere. Eu azi m-am vopsit prina data cu asta. Sa nu te sperii daca o sa ti se para roscat cind ai vopseaua in cap, iese la spalat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:40 AM |
|