IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vopsea de par care nu deterioreaza-pareri
walpurgik
post Aug 21 2008, 04:48 PM
Post #81

Musafir

Pe mine m-au facut la salon acum cu koleston de la wella si joico. Desi inca n-am ajuns la culoarea care sa ma avantajeze cel mai bine pentru ca n-am vrut decolorari and so, vopseaua e net superioara, pigmentul purtenic si se imprima frumos in firul de par.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2008, 11:04 AM
Post #82

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

M-am facut si eu cu Color& Soin. Rezultatul imi place, dar si mie mi se pare ca incepe sa se duca la spalat. Dar banuiesc ca nu poti sa ai asteptari foarte mari din punctul asta de vedere, din moment ce nu are amoniac si prea multe chimicale in compozitie.

+Quote Post
Bia
post Aug 31 2008, 02:20 PM
Post #83

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Voi dupa ce va clatiti cum simtiti parul? Eu l-am simtit cam aspru. Am dat cu balsamul lor si si-a revenit, dar... era atat de aspru dupa prima clatire...

+Quote Post
annie90
post Sep 8 2008, 05:28 PM
Post #84

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,657

Fetelor daca imi cade parul,credeti ca e bine sa ma vopsesc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) fiindca maica-mea imi spune ca o sa-mi cada si mai rau daca ma vopsesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 8 2008, 05:31 PM
Post #85

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca e cu vospsea naturala color&soin nu o sa iti cada- iti garantez, Pentru celelalte nu bag mina in foc!

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 11 2008, 05:29 PM
Post #86

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Eu mi-am simtit parul aspru la clatire dupa orice vopsea. Cred ca ii schimba oarecum textura.
Bia, cum ti-a iesit ciocolata neagra de la Casting?

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 8 2008, 10:11 PM
Post #87

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Imi luai si eu L. Casting Negru Albastrui...sper sa nu ies prea albastrui...a mai incercat cineva? zilele astea o probez..sper sa nu-mi afecteze paru` mai rau de cat este(adica sa`mi cada si mai rau)...mi-as dori sa aiba exact efectele scrise pe cutie:reflexe discrete, stralucire...daca iese ok, fac o "pozna" sa ma falesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...daca nu,hmm, nici nu vreau sa ma gandesc...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 31 2008, 08:23 AM
Post #88

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

A trecut ceva de cand mi`am luat L`oreal Castingu`...am tot amanat sa imi spun parerea, crezand ca mi`o voi schimba in timp...dar uite ca nu..eu m`am mai facut o singura data cu vopsea permanenta si probabil o sa ma mai fac cand oi fi alba in cap...pana atunci, am gasit solutia ideala...imi place de mor L`orealu` asta, este mai scumpa, dar macar stiu ca nu are amoniac, nuanta asta de brunet albastrui care mi`am luat`o mi-a picat foarte bine, chiar daca la inceput mi s-a parut destul de inchisa pt tenu` meu alb, dar de la a doua spalare, a inceput sa fie ok, sa nu mai fie atat de strident...oricum, da luciu` la par, il nuanteaza, balsamu` ala din flaconu` mic este secretu`, cred...pt luciul pe care`l da...e faina, mie`mi place...o sa incerc data viitoare si cealalta nuanta de brunet..nota 10 pt "vopseaua" asta de la mine!

+Quote Post
Fanny
post Oct 31 2008, 08:37 AM
Post #89

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu am renuntat la ea dupa aproape un an de folosire. Se spala foarte repede din par.

+Quote Post
Oana
post Oct 31 2008, 11:30 AM
Post #90

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Stiti cumva cum e vopseaua semipermanenta de la Loreal,nuanta de blond,cat tine pe par?

+Quote Post

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:08 PM