![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine m-au facut la salon acum cu koleston de la wella si joico. Desi inca n-am ajuns la culoarea care sa ma avantajeze cel mai bine pentru ca n-am vrut decolorari and so, vopseaua e net superioara, pigmentul purtenic si se imprima frumos in firul de par.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
M-am facut si eu cu Color& Soin. Rezultatul imi place, dar si mie mi se pare ca incepe sa se duca la spalat. Dar banuiesc ca nu poti sa ai asteptari foarte mari din punctul asta de vedere, din moment ce nu are amoniac si prea multe chimicale in compozitie.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Voi dupa ce va clatiti cum simtiti parul? Eu l-am simtit cam aspru. Am dat cu balsamul lor si si-a revenit, dar... era atat de aspru dupa prima clatire...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Fetelor daca imi cade parul,credeti ca e bine sa ma vopsesc? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) fiindca maica-mea imi spune ca o sa-mi cada si mai rau daca ma vopsesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca e cu vospsea naturala color&soin nu o sa iti cada- iti garantez, Pentru celelalte nu bag mina in foc!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu mi-am simtit parul aspru la clatire dupa orice vopsea. Cred ca ii schimba oarecum textura.
Bia, cum ti-a iesit ciocolata neagra de la Casting? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Imi luai si eu L. Casting Negru Albastrui...sper sa nu ies prea albastrui...a mai incercat cineva? zilele astea o probez..sper sa nu-mi afecteze paru` mai rau de cat este(adica sa`mi cada si mai rau)...mi-as dori sa aiba exact efectele scrise pe cutie:reflexe discrete, stralucire...daca iese ok, fac o "pozna" sa ma falesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...daca nu,hmm, nici nu vreau sa ma gandesc...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
A trecut ceva de cand mi`am luat L`oreal Castingu`...am tot amanat sa imi spun parerea, crezand ca mi`o voi schimba in timp...dar uite ca nu..eu m`am mai facut o singura data cu vopsea permanenta si probabil o sa ma mai fac cand oi fi alba in cap...pana atunci, am gasit solutia ideala...imi place de mor L`orealu` asta, este mai scumpa, dar macar stiu ca nu are amoniac, nuanta asta de brunet albastrui care mi`am luat`o mi-a picat foarte bine, chiar daca la inceput mi s-a parut destul de inchisa pt tenu` meu alb, dar de la a doua spalare, a inceput sa fie ok, sa nu mai fie atat de strident...oricum, da luciu` la par, il nuanteaza, balsamu` ala din flaconu` mic este secretu`, cred...pt luciul pe care`l da...e faina, mie`mi place...o sa incerc data viitoare si cealalta nuanta de brunet..nota 10 pt "vopseaua" asta de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu am renuntat la ea dupa aproape un an de folosire. Se spala foarte repede din par.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Stiti cumva cum e vopseaua semipermanenta de la Loreal,nuanta de blond,cat tine pe par?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:08 PM |
|