![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Afo stii sa imi fi scris cineva mie atatea mesaje ,as zice ,WTF STALKER???
Si nu are nimic special, doar ca nu are par si ochii aia , hai sa fim seriosi la cate aparate foto exista acolo si filtere in aparate sa faca culorile si HD effect, nu trebe sa fii expert in photoshop sa realizezi ca lumina a fost mai diferita in poza aia ... Iesi afara ,mergi cu cineva in club, in park sunt barbati disperati pe lumea asta ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Jo-Anna , MERCI !!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Afobia, nici mie individul nu mi se pare prea frumos... ba chiar uratel, daca iau in calcul ca e chelut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar stii tu vorba 'ceea "gusturile nu se discuta" sau "Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie"; asa ca... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
By the way, daca nu are ochii verzi sau albastri, nu prea consider ca are o privire atragatoare. Pentru mine, ochii spun multe. Win te-a sfatuit foarte bine, fa-ti un cont nou, fara poze, sau eventual cu alte poze si incearca-ti nororc... dar fara a fi insistenta. Altfel si-ar putea da seama ce se intampla si pierzi din start. Bafta si bucurii! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna afobia!
Nici mie nu mi se pare cine stie ce, in a doua poza mai merge, daca o lasai doar pe prima nu-mi placea deloc! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) In al doilea rand este posibil ca tipul pur si simplu sa nu vrea o relatie cu o tipa asa mica (am inteles ca ar fi ceva ani diferenta, nu?) si atunci cel mai bine ar fi sa il lasi in pace.. iubire cu de-a sila nu se poate. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Oricum avand in vedere ca tu ai dezvoltat o mica obsesie pe baza unor poze nici nu se pune problema de sentimente, ci de dorinta. Si-n plus gandeste-te ca dupa o intalnire era foarte posibil sa nu-ti placa deloc (mie mi s-a intamplat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Ma abtin.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum pune o poza cu obeza si una cu tine, dupa aia le sterge Diana pe toate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
deci fetelor , eu nu am pus poze cu obeze ci doar poze cu fatza mea fara corp , la profil am scris inaltimea greutatea si dupa care physique : unde poti sa alegi mai multe , am scris taille forte adica obeza obeza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Moama, cata topicul!
Hah, nu e tipul meu de tip baietul asta dar nu arata rau. Totusi, la fel ca si fetele, iti recomand sa nu-l stresezi. Poate-i plac blondele si de-aia nu a raspuns, poate nu ii plac femeile care fac primul pas, poate nu-i place insistenta ta, etc. Nu ai de unde sa stii. Dar daca i-ai trimis atatea mesaje mai mult ca sigur acum te-a retinut si fuge de tine pe tot netul... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Afobia, sa imi spui cind pot sa scot pozele tipului, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
aa poti sa le scoti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mersi pupici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu inteleg ca te intriga faptul ca nu iti raspunde la mesaje. E aiurea, macar putea sa zica ca nu e interesat si stiai o treaba, you could move on. Daca va intalniti, nu este filosofia pamantului, nu va puneti pirostriile acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar va cunoasteti.
Eu te sfatuiesc sa ii dai un alt mesaj, sa rectifici putin situatia. Dar unul frumos, in care sa iti ceri scuze pentru insistenta poate agasanta si ca in final, vrei doar sa il cunosti, avand in vedere ca stati in acelasi oras, deci lucru foarte simplu, si total lipsit de obligatii/ganduri mai departe. Si spune-i ca politicos si matur este sa raspunzi, indiferent de natura raspunsului! Ca doar nu te darama psihic putina sinceritate. Ideea este sa pari mai relaxata, s-o fi speriat omul sau doar vrea sa vada cat de departe poti sa ajungi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu iti raspunde nici acum, parerea mea este ca e...badaran! si mai bine te lipsesti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:43 AM |
|