![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu-I Asa? Hai sa-i imprietenim! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca ar fi incantat sa isi cunoasca compatrioti aici Totul e ok daca in partea cealalta, in fata celuilalt monitor, nu se afla un mincinos Atunci se schimba calimera... Da, e un risc asumat...Desi mincinosi destui se gasesc si offline. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Next saturday then! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Al meu nu e made in USA ci cetatean neamt dar a ramas acolo de la facultate... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Stiletto: Mar 21 2011, 06:50 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La origine neamt, scolit si ramas in SUA si acum pe meleaguri romanesti. Ce calator e! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Baietel, Baiat, Barbat, Mos ... cate putin din toate la 30de ani.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Loloooooooooiii! cica mos!
Da, calator... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si m-a gasit pe mine aici tocmai in Romania in Turabo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyway, asta cu datingul online e interesanta atata timp cat intalnesti persoane normale la cap. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
mi-e dor de turabo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 20-March 11 From: Cluj Napoca Member No.: 10,004 ![]() |
Hai ca m-au distrat discutiile topicului asta... In primul rand Afobia iti recomand un spray paralizant si/ sau o lanterna din aceea cu electrosocuri (puse in geanta:), pentru intanlnirile tale tarzii din parc...DACA ASTA NU E PROTECTIE ATUNCI CE!!
In ceea ce priveste parerea mea legata de site-urile de dating, nu este nici buna nici rea. Am utilizat si eu site-uri de acest gen (hi5, netlog) si am inceput undeva la 20 de ani dupa prima mea despartire mai tragica (o relatie de aprox 4 ani) pentru ca aveam impresia ca nu mai prea ma pricep sa port o conversatie cu domnisoarele. Ideea e ca dupa scurt timp a si inceput sa dea rezultate ba chiar m-ai mult m-a tinut destul de mult (aprox 1 an) pentru ca aveam si succes. Aceste discutii online, din experienta mea sunt un mare bullshit deoarece atata timp cat nu esti fata in fata cu interlocutorul acesta nu iti poate vedeam mimica, nu isi poate da seama de reactiile tale etc. In consecinta, daca primeam un raspuns de le vre-o tipa si ajungeam sa discutam pe mess (de ex), incercam sa imi mulez discutiile dupa bunul ei plac, sa incerc sa par ca as fi THE ONE (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (desi ma amuzam si eram cu gura pana la urechi). Bineinteles multe dintre ele se finalizau prin a te intalni cu respectiva, iar daca ai si putin talent actoricesc (mai ales ca ti-ai facut temele de pe vremea chatului) aveai toate sansele sa primesti ceea ce ai urmarit. Bineinteles ca nici o astfel de "relatie" nu a avut vreo finalitate pozitiva (si ma refer din punctul damei) pentru ca nu eram cine sustineam ca sunt (in ceea ce ma priveste in nici una dintre intalniri). Asa ca fetelor, din punctul meu de vedere (Fff important : BARBAT!!) in general barbatii pana in 30 de ani care se ocupa de online dating au doar un singur scop. Iar cand nu platesc la prima intalnire si dau semne de dezinteres, se intampla indeosebi atunci cand nu exista atractia fizica pentru ei, acesta fiind prima, singura si cea mai importanta caracteristica pentru EL cand are loc prima intalnire. Din punctul meu de vedere barbatul niciodata nu se gandeste ca face online dating pentru a gasi relatia perfecta sau nici macar ca ar putea incepe o relatie ce cel mai important pentru el e sa il atragi din punct de vedere fizic. Doar dupa aceea (daca mai urmeaza si alte intalniri) incepe sa gaseasca EL si alte calitati care il pot impinge sa se gandeasca la o relatie sau sa se indragosteasca. Acuma...ma puteti toate ura si sa ma credeti porc, sau poate puteti invata ceva. Ideea e ca niciodata un barbat nu o sa fie sincer cu o femeie din aceste puncte de vedere!! Si SINCER, nici eu nu as fi fost SINCER cu voi daca as fi avut vreun interes. Dar atata timp cat imi place comunitatetea voastra si ma simt bine aici...am zis WHAT A HELL:)). Si acum o povestioara amuzanta: Am intalnit si eu o tipa pe hi5, cu care am conversat vreo 2 zile pe mess, dupa care a urmat si intalnirea fizica. Ca un bun "vanzator" ce sunt am urmat exemplele de mai sus si bineinteles ca de la MC' Donalds am ajuns cu ea acasa la "un film". Au mai urmat si alte cateva intalniri dupa aceea, doar ca partea proasta e ca tipa s-a indragostit putin prea tare de ceea ce dadeam eu impresia ca sunt si cand ne petreceam timpul la mine ma tine mereu in brate de nici nu puteam sa respir!! SOLUTIA: Ea fiind nefumatoare (ura tigarile), iar eu fumator, m-am pus frate sa fumez tigara dupa tigara doar ca sa imi pot pastra acel spatiu personal mult dorit si sa mai pot trage si eu cate o gura de "aer" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
razvan, "esti tare" ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Partea "nasoala" din ce spui tu, este ca... ai atata dreptate!! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Uuu Razvan , mersi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i like ur post
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Chiar zilele trecute am mers la carnaval si nu am stat decat 2 h maxim, apoi acasa si inainte de a fi cu mine el la evenimente de genul asta era prezent tot timpul si statea pana la sfarsit , si chiar l-am intrebat de ce ?
Mi-a zis cum de ce? De ce isi fac barbatii conturi pe situri de dating , de ce ies la niste preteceri tampite , de ce se imbraca frumos sa mearga la cumparaturi .. Simplu orice sansa e acolo sa si-o puna cu fetite! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:22 PM |
|