IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Internet Dating: Site-uri de intalniri pro sau contra?, Frecventati sau ati frecventat siteuri de intalniri / matrimoniale ?
Cindy
post Mar 23 2011, 04:12 PM
Post #51

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Afobia...poate doar voia sa te sperie, pana la urma e dreptul tau sa nu mai vorbesti cu el! Ignora-l si poate se linisteste. Nu ii arata ca esti panicata!

Legat de nota de plata, sunt de acord cu prietenul iranian al lui Stiletto intr-o anumita masura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sincer, daca la prima intalnire cu un tip, ar trebui sa imi platesc eu consumatia fara sa se ofere el, dupa ce intreb eu politicos cat trebuie sa platesc, in mod clar nu ar mai exista o a doua intalnire! Mie mi se pare un semn de respect si de asemenea, daca nu ar face-o as considera ca nu ma place indeajuns de mult. Deci sa isi caute alta, nu ma intereseaza cei care m-ar dori doar de umplutura in viata lor.
Insa trebuie sa spun ca ma simt prost uneori sa imi plateasca prietenul meu mereu tot. Si ca sa compensez, uneori il invit eu pe el la masa, la un restaurant sau bar si platesc eu tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stiletto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) unde ii gasesti?! cum adica sa iti reproseze ca vrei sa pari superioara, aroganta si lipsita de respect? Cred ca omul acumulase ceva frustari. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

Eu nu cred ca barbatii cauta doar sex pe site-urile de dating, mai au si ei sentimente. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Daca ar cauta doar asta, nu ar fi mai simplu sa se reprofileze direct pe site-uri de profil, sex dating (exista si asa ceva!), sa nu se mai chinuie cu discutii, abureli, pierderi de timp samd? Sau sa se duca direct intr-un club, unde mai mult ca sigur o sa gaseaca femei euforice si willing?
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Mar 23 2011, 04:15 PM
Post #52

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Afobia, de ce nu-l intrebi direct asa: daca mi-ai gasit adresa ce-i cu asta? Pot si eu sa-ti gasesc adresa ta.
Nu te arata fata de el ca ti-e frica!

Parerea mea e ca toti par normali si de treaba din spatele calculatorului. De aia nus unt de-acord cu site-urile astea de intalniri.

Cindy, stai cuminte, ca pe site-urile astea e mai incitant pt ei, ca o vanatoare.

This post has been edited by Oana: Mar 23 2011, 04:17 PM

+Quote Post
Bia
post Mar 23 2011, 04:49 PM
Post #53

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu ii gatesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ii intorc rasfatul, ca ce-i drept, sung cam rasfatata de iubit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2011, 05:41 PM
Post #54

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu gatesc, tot el imi gateste cateodata si inca foarte bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oana, da e vanatoare, dar pana la urma nici noi, femeile nu mai suntem atat de influentabile, slabe de inger si credule, deci cred ca daca ele vor sa se lasa vanate pana la capat, o fac in cunostinta de cauza si e decizia lor, noi putem stabili limitele de desfasurare. Iti poti da seama de intentiile vanatorilor, nu sunt atat de buni actori! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Adica, mai pe romaneste, eu nu vad cum m-ar putea manipula un tip de-abia cunoscut sa (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) cu el, daca eu nu vreau, si mai suntem si intr-un loc public.
Mie nu mi se par atat de obsedati barbatii, pana la urma atat noi cat si ei, vrem partea asta, nu e doar unilateral. Si la fel de bine, unii dintre ei poate chiar isi cauta soul mate-ul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Cindy: Mar 23 2011, 05:44 PM

+Quote Post
afobia
post Mar 23 2011, 08:14 PM
Post #55

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

nu ii mai scriu nimic , intre timp daca sa spunem ca vine , ma rog la Dumnezeu sa nu ma loveasca , ca mie deasta imi e frica ; aici au fost cazuri de romance batute fara motiv la munca de patroni sunt si francezi tampiti

+Quote Post
Oana
post Mar 23 2011, 10:12 PM
Post #56

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Inteleg Cindy, dar 95 % cred ca intra de distractie sau ca sunt prinsi in joc, adica dependenti. Incep o relatie in viata reala impreuna cu cea cunoscuta in virtual, dar continua sa vorbeasca si in site-ul respectiv.
Asta o spun din sondaj facut pe teren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prietene , cunostinte care au spus ca povestea se cam repeta cu majoritatea cunoscuti pe astfel de site-uri.

Afobia, tu de ce nu-ti cumperi ceva cu electrosocuri pt autoaparare? Sprayul nu e prea indicat, ca s-ar putea sa te afecteze si pe tine.
Si nu te mai panica asa de tare, soro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te-a amenintat cumva?

+Quote Post
Jo-Anna
post Mar 24 2011, 12:15 AM
Post #57

Invincitus

Member No.: 8,431

Apropo de nota de plata , Io la cat de zgarcioaba sunt , intotdeauna imi luam bani de acasa cand mergeam la intalniri suficient sa platesc partea mea , si nu intotdeauna ma ofeream sa platesc (IMG:style_emoticons/default/finger.gif) dar si cand ma ofeream ... la naiba parca toti ziceau da .. cred ca de 3 ,4 ori maxim nu am platit (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)

+Quote Post
afobia
post Mar 24 2011, 12:28 AM
Post #58

Incurabil

From: Romania
Member No.: 2,859

oana , mi e frica pentru ca de cand n am mai raspuns la mesajele lui mi a lasat o gramada de mesaje pe msn si pe tel si m a sunat dp nr ascunse de o mie de ori mi a terminat toata bateria telefonului azi ma exaspereaza aiurea !!

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 26 2011, 12:46 AM
Post #59

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Afobia ce mai faci, esti ok? Uite ca mai dai si peste tampiti din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , e francez? Ai putea sa suni la politie macar sa vezi ce zic, la fel zi-i si lui ca ai anuntat politia si i-ai dat numele deci daca ti se intampla ceva e primul suspect (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2011, 12:47 AM
Post #60

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Afobia, da` de unde naiba iti stie ala numarul de telefon ?

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:42 PM