![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cristina ionescu ban pentru postare de link catre chestionare online
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cloates_casual - cont creat pt racolare clienti (si nu, nu am gresit eu primul cuvant, asa era nick-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bicaru - cont creat pentru a ne ajuta sa ne imbogatim. Ban definitiv.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cazacunicoleta - ban definitiv pentru incalcarea regulamentului de la primul post.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
suparat- ban definitiv pentru incalcarea regulamentului.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
2008- ban definitiv pentru copierea continutului editorial de pe alte situri si postarea pe elady (incalcare drepturi copyright).
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
suzi- incalcarea regulamentului- link spre site romanesc.
|
|
|
![]()
|
|
danynec - link spre site romanesc.
|
|
|
![]()
|
|
alexaa/vulpyss: conturi clona. Ban.
macrina: racolare clienti si promovare propriul magazin virtual . Ban. |
|
|
![]()
|
|
meridian - cont creat pentru PR SPAM. Ban definitiv.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:31 AM |
|