![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
informatii.hh - BAN. forumul nu este creat pentru promovarea unui grup sau altul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
BestSPAM- creerea de user identic cu numele siteului de promovat duce la BAN apriori si la schimbarea numelui userului.
|
|
|
![]()
|
|
SPAMUL Conteaza- creerea de user identic cu numele siteului de promovat duce la BAN apriori si la schimbarea numelui userului. |
|
|
![]()
|
|
Andreea-Loredana - BAN. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
AlexWH- Ban pentru ca reclama se plateste!
|
|
|
![]()
|
|
personalizarilacomanda, ParfumuriFirma - useri creati pentru reclama/PR. Va reamintim ca aceasta comunitate NU a fost creata ca sa isi gaseasca domniile voastre clientela, informatii vizibile inca de la inregistrare. BAN.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
tin_tuky ban pentru ca a venit sa obtina voturi.
|
|
|
![]()
|
|
war78 - stergere
QUOTE Categoria: Personalitati
Titlu: Credintza Si Echilibru Continut: ce este asta? Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don\'t know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: This forum is read only, no new posts or replies can be made. imi doream sa-i raspund omului ..deci ma inregistrez si eu ca tot omu ..si surpriza. am scris asta la final petru a fi sigur ca citesti. sa-mi bag pula-n animalele de companie, am ales personalitati. sa-ti ia dracu forumu.. de la dragoste am ajuns la ura.. ce-nseamna iubire? a fi insuti fericit/a cand faci alta persoana fericita. ma bucur ca m-ai facut fericit pentru ca stiu cine esti.. sa te ia dracu.. sau esti dracu-ncorporat? atunci sa putrezesti in iad.. acum esti ferit/a ca m-ai enervat comunist/a ce esti? . asta e cea mai sigura credinta a voastra.. democratia de genu.. libertate la cuvant pe dracu.. inca un motiv sa ma retrag si eu in munti cum au facut anumiti calugari.. imi tulburati linistea cu regulile voastre..si eu sunt ala anormal.. bine ca sunteti voi normali, toti. Doamne bine ma simt cand nu am nici o treaba cu lumea.. la dracu cu lumea.. poti sa declansezi iadu pe pamant sa scapam mai repede din intunericu asta. uneori as vrea sa vina maine sfarsitu lumii sua chiar azi..dar nu atnci cand dorm eu.. vreau sa va vad cum tanjiti... |
|
|
![]()
|
|
LaviniaAdriana, AlexandraAndrei . Clone. BAN.
|
|
|
![]()
|
|
Alina_sign: 30 de zile pauza pentru reclama.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:15 AM |
|