![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#161
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sau macar sa ne invite la masa, nu? Zic si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Post
#162
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, nici eu nu am mai mincat coliva de mult.
|
|
|
![]()
Post
#163
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi, pentru mister, friptura cu cartofi prajiti. Salata nu a vrut.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010010-2.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010012-3.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010016-1.jpg) Deserul: Rigo Jancsi (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010003-4.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010008-1.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1myfood/P1010009-2.jpg) Am scapat mai mult zahat pudra decit era necesar si pentru ca era 4 dimineata, nu am mai avut chef sa stau sa omogenizez glazura mai bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe principiul " Las` ca s-o mai omogeniza si unde s-o duce!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
Post
#164
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Prajitura arata bine, dar nu trebuia blatul mai subtire si stratul de crema mai gros (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De buna stiu ca e buna ca si eu am facut-o (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cum reusesti tu sa faci cartofii aia prajiti asa faini? Mie nu-mi ies asa neam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
Post
#165
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba da, insa eu o fac cu jumatate din crema si blatul foarte bine insiropat. Cu crema intreaga ultimele dati am primit reclamatii. Si intr-adevar era prea multa si am presat-o pina am scos jumatate din crema pe care am aruncat-o. A fost risispa curata si am hotarat ca o fac doar pe jumatate.
Cartofii ies asa daca ii faci in baie de ulei. Uleiul ramas il folosesc doar inca o data, dupa aia il tin si il folosesc la candela (noroc ca nu fac cartofi prajiti decit destul de rar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
Post
#166
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu pana cum nu prea am prajit in baie de ulei (nu punem gogosile la socoteala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Mi se parea ca este prea mult ulei si numai cand il vedeam mi se facea greata pentru ca-mi si imaginam cum innoata toate in ulei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar ce spui tu are sens. Doar cartofii nu-s din burete (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deci, data viitoare fac si eu ca tine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu nu insiropez blatul la prajitura si noua ne place crema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, cand ai prea multa crema, arunc-o peste gard la noi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
Post
#167
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu vreau Rigo-cum-i-o-zice....arata asa de ciocolatoooos! Ah o bucatica numai! O sa visez la noapte!
Am avut si eu niste biscuiti tot ciocolatosi dar s-au dus rapid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i778.photobucket.com/albums/yy67/platanul/Biscuiticuciocolatax.jpg) |
|
|
![]()
Post
#169
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, chiar nu stiu care dintre mincarurile tale arata mai bine... m-as infige in toate,fara exceptie!
Am vrut sa fac si eu pui utacit cu sticla, insa sticla pe care o aveam era mult prea inailta si nu imi incapea puiul in cuptor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebe musai sa fac rost de o sticla buna pentru asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#170
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asta cu sticla mi-a dat si mie batai de cap. Am rezolvat cu o sticluta de sos de soia. Am avut noroc cu puiul mic mic mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am citit pe bloguri culinare ca alte fete au facut cu puiul infipt pe o cutie de bere. Cutia sa fie plina cu bere si desfacuta. Cica a iesit perfect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:42 AM |
|