![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
"ooo doamnee...femeia de care m-am indragostit este de fapt sora meaaa! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) " (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu pot sa cred ca viata mea este acum o telenovela infricosatoare care...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ar putea face orice casnica plictisita sa lacrimeze (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
o laptareasa sa ofteze citindu-mi gandurile, un postas sa incurce adrese ingandurat de drama mea care...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
... i-a bulversat pe toti si ...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
respirand cu nesat fiecare cuvintel, asteptand continuarea povestii mele rascolitoare, dureroase si interesante in acelasi timp....
This post has been edited by Marbella: Nov 13 2007, 02:27 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
... ma pierd tematoare printre strainii, las in urma colbul strazii pe care am crescut, fiindu-mi numai teama ca...
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
...ca ploaia imi va face lacrimile invizibile, ca frigul imi va amorti inima, ca timpul va sta in loc... si totusi...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
voi inainta frenetic spre unica stare care face omul fericit care ma implineste pe mine, indragostirea perpetua, fabuloasa...
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
, ce te prinde in mrejele ei ca intr-un vartej din care nu ai vrea sa scapi pentru nimic in lume, pentru ca ce e mai presus decat...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:25 AM |
|