IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

80 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jocul Cuvintelor
MadutZ15
post Feb 21 2009, 10:00 PM
Post #701

Musafir

...dragostea. Acum esti fericita si...
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Feb 21 2009, 10:23 PM
Post #702

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

...crezi cu tot sufletul in dragostea...

+Quote Post
blekytza
post Feb 23 2009, 11:26 AM
Post #703

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

...care iti da aripi si te face sa visezi, dar...

+Quote Post
deedee29
post Feb 23 2009, 02:16 PM
Post #704

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

uneori zburam prea sus si aripile noastre se frang, inainte de....

+Quote Post
Teocris
post Feb 23 2009, 02:47 PM
Post #705

V.I.P.

...a atinge "al noualea cer", idealul...

+Quote Post
kary_pink
post Apr 28 2009, 02:02 PM
Post #706

Musafir

Ce ''poveste'' (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) a iesit din cuvintele voastre numa' din cinci pagini cat am avut rabdare sa leg:

Mereu intervine ceva in asa fel incat speranta sa reanvie si sa ne motiveze, sa ne dea forta si determinarea de a lupta, de a crede, de a simti ca totul are sens pe lumea asta si ca fericirea nu este o anomalie stinghera, ci o suma a trairilor de moment cu speranta ca vor dura si ne vor face sa fim mai buni pentru ca altfel ranjetul machiavelic se va insinua sub pielea noastra, iar noi decazuti si fara vlaga exuberantei vom trai ca niste fantome orbecaind prin jungla existentei noastre incercand sa ajungem unde credem ca trebuie sa fim...In infinitezimala oaza a nestiutului, a necuprinsului, in care ne-eul plictisit de irosirea clipelor īntr-un spaţiu anost se umfla si se tot umfla creandu-si un spatiu al sau, fara a putea razbate din micimea celor care-l inconjoara dar adaptandu-se incet la plenitudinea unei picaturi de apa, la spatiul aerisit al ochilor sai albastri, cautand in departare si tot cautand il ia somnul si atipeste visand visarea schimbului de prunci din leaganul copilariei si atunci realizeaza ca : ooo doamnee...femeia de care m-am indragostit este de fapt sora meaaa! Nu pot sa cred ca viata mea este acum o telenovela infricosatoare care ar putea face orice casnica plictisita sa lacrimeze o laptareasa sa ofteze citindu-mi gandurile, un postas sa incurce adrese ingandurat de drama mea care i-a bulversat pe toti si respirand cu nesat fiecare cuvintel, asteptand continuarea povestii mele rascolitoare, dureroase si interesante in acelasi timp ma pierd tematoare printre strainii, las in urma colbul strazii pe care am crescut, fiindu-mi numai teama ca ploaia imi va face lacrimile invizibile, ca frigul imi va amorti inima, ca timpul va sta in loc... Si totusi voi inainta frenetic spre unica stare care face omul fericit care ma implineste pe mine, indragostirea perpetua, fabuloasa ce te prinde in mrejele ei ca intr-un vartej din care nu ai vrea sa scapi pentru nimic in lume, pentru ca ce e mai presus decat orice ai fi putut sa crezi ca vei simti vreodata si in plus este "hrana ta zilnica", astfel ca vei putea merge mai departe cu zambet in ochi si in suflet, cu speranta si frenetica asteptare, stiind ca un el va veni cand nu ma voi astepta, si impreuna vom urca pe drumuri nebatatorite, in locuri misterioase pline de pasiune,in care timpul parca s-a oprit in loc iar aerul miroase a mare in timpul iernii, si tot corpul iti e strapuns de un fior de gheata chiar daca simti ca iei foc si mintea iti spune nu, nu cauta in zadar raspunsuri, adevarul e chiar aici, langa noi,chiar daca ne este greu sa acceptam,iar mintea noastra judeca corect. Am fi vrut sa avem sentimente mai frumoase si dragostea sa pluteasca in aer,sa fie fericire deplina,iar oameni sa numai minta, sa nu mai raneasca cu vorbe grele sufletele nevinovate,sa fie o data pentru totdeauna pace in popor,sa fim mai intelegetori si mai buni. Nu este foarte greu sa te ridici dimineata din pat plina de voiosie si chef de viata, stiind ca la sfarsitul zilei vei gasi alinare in bratele altcuiva,sa te simti straina si departata de toata tristetea si durerea ce iti acapareaza .toate sentimentele,toata gandirea si apoi, dintr-o data, sa te simti precum un fulg de nea, care zboara fara nici un gand si fara nici o grija. De azi in colo nu-mi mai fac griji ce o fi o fi, acum nu te poti opune sortii pentru ca ce este scris in frunte ne este pus , iar noi suntem frunze īn vānt desprinse din copacul "mama". .Alearga aiurea, descoperind inica o data ramurile inimii mele ale carei batai sunt tot mai puternice si mai ametitoare. Capul imi vajaie si mainile-mi tremura, gandurile imi zboara fara sa ma pot opune.Ma simt ca o frunza in vant care asteapta sa-si gaseasca locul sigur unde sa coboare si sa se simta in siguranta, alintata de soare, racorita de ploi, mangaiata de trecutul frumos si verde care inca dainuie in mintea mea, pina cind nori negri si grei vor intuneca totul ...Si ziua va fi noapte ,si vantul va fi gand, iar sentimentul de singuratate va se va topi incet in raze de speranta, care aduc iubire si increderea ca ziua de maine va fi asa cum ti-ai dorit-o vei fi puternica si nimeni nu va indrazni sa-ti spuna ca poate vei cunoste si dezamagire, lacrimi si suspine neliniste si gelozie. Toate astea vor ramane in spate si va conta doar dragostea!!!

...idealul spre care ne indreptam si pe care speram sa-l imbratisam, insa...

+Quote Post
Teocris
post Apr 28 2009, 03:59 PM
Post #707

V.I.P.

Foarte frumos. O punem de un articol colectiv (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

... nu vreau sa uit , nu vreau sa pierd...

+Quote Post
kary_pink
post May 7 2009, 09:10 PM
Post #708

Musafir

...amintirea care inca sta inclestata de sufleul meu, care ma face sa sufar dar care imi si aminteste ca traiesc, ca simt, ca iubesc. Asa este viata...

+Quote Post
Teocris
post May 8 2009, 07:58 PM
Post #709

V.I.P.

... un nor trecator, un nor pufos, un nor batut de soarta...

+Quote Post
rozy
post May 8 2009, 11:08 PM
Post #710

Musafir

Moama ce profund scrieti, si eu nu am putut sa screm decat aia cu "ooo doamnee...femeia de care m-am indragostit este de fapt sora meaaa" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca nu e cu caterinca,nu ma bag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

80 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 06:47 AM