![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cateii?? Da cati aveai? Intreaba si tu din poarta in poarta. Tre sa stie cineva de ei!! Nu au unde sa dispara acolo! Poate au scapat din curte si sunt prin imprejurimi. Cand s-a intamplat asta? Cainii se intorc singurei acasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of... aveam 3 mici linga noi, ii hranim noi si inca doua familii vecine. Se vad in pozele cu Aruta in gradina. Am aflat de la vecinul care are firma de paza ca sint la doctor. Ca intr-o saptamina ii aduc inapoi, ca au flost luati de la fundatia Cristinei Popescu. Da` asta dupa ce m-am umflat de plins!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M-ai speriat mai!!! Credeam ca a disparut Ara!!! Bine ca ai aflat ce e cu ei!
Eu stau in pat si vb pe mess cu sora lui mr. Care e absolut socat, pentru ca el zicea ca sor.sa nu prea vorbeste asa. Ei, cu mine are o limbarita de nu pot sa o opresc. Vreau sa cred ca e de bine. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apai daca Doamne-feri patea Ara ceva, ori Bonitu, eram moarta in secunda doi!!!
Auzi, da soricelul tau pe unde ii? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bine ca sunt bne catelusii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sper din tot sufletul!
Mi s-o lipit de suflet una mica si sirmoasa... (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/aiamica.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce frumusete!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Tre sa plec la munca, damn!
Soarecu e bine, multumesc! E plin de personalitate! Chitaie de mama focului. Nu prea mai pot sa ii dau drumul prin casa, pentru ca mr nu poate sa il sufere (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Aici e racoare si bine, ploua de vreo saptamana, dar imi place tare!!! Ma pregatesc acum, va pup o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neataaa! Cindy, ii dulce tare aia mica. Cerea sa intre in curte sa se joace cu Ara, dupa care se culca sub masa si da-i somn...
Albi, sa ne mai pui poze cu el, ca ai o tona de timp de cind n-ai mai zis nimica de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine ieri a fost o furtuna mititica si a plouat. Acu` e iar soare. |
|
|
![]()
|
|
Am gasit-o si am luat-o. A facut baie, i-am curatat perianalele, a mincat si a baut, a facut pipi si caca afara si acuma scirtie pe linga mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Bintuie si scirtie. De azi o cheama Judy. Sau Candy, daca o sa vea al meu asa. O sa stea provizoriu la mine in curte. Asa a hotarit sefu`.
...E o caricatura de catel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va trebui probabil sa ii gasim un stapin. Nu imi fac griji ca nu se va intimpla asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:37 PM |
|