![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Hop si eu pe aici, salutari fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tudorreeeee! Long time to see you! Salutari Winei! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, Tudor!
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Citesc de zor pe forum, ca am ratat cateva luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uite ma bucur ca ploua afara ca m-am saturat de canicula asta si abia astept sa mai trag o fuga la un munte cu salina incorporata sau in Delta sau in Bucovina. Stiletto frumosi pantofii aia, reusesti sa mergi pe tocuri asa inalte? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Salutare tuturor.M-am intors acasa ! Multumesc de telefon fetelor!
Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
He he (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lume noua!
Oana, bine ai revenit printre noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tudore, te dadeam disparut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce-ti fac floricelele? Anunt cu bucurie si cu mandrie ca mai am doar bucataria si am terminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Doamne, credeam ca nu mai terminam veci pururi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Maine e ziua sotului meu si trebuie sa ma gandesc la ceva special (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va pup pe toti si va urez o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu la munci! Damn!
Tudor, bine ai revenit!! Oana, cum te simti? Cum a fost raspunsul pe care il asteptai? Teo, hai ca mai poti inca oleaca! Te-ai gandit ce ii pregatesti sotului?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu azi am mncat in continuu. M-am trezit cu o pofta teribila de ciocolatam asadar mi-am cumparat. Si de azi dim balotez ciocolata! Cred ca e din cauza ca is in acea perioada a lunii!!1 Acum back to work.... Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, reusesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boala mea: tocurile inaaaalte!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Am terminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeeeeeeeee! Gata! O sa mai fac chestia asta peste 10 ani! Jur! Noi plecam imediat la curte sa facem ceva scrumbie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bravooo, harnicutilor !
Io mi-s in vrie: vine la noi una dintre cele doua cele mai bune prietene ale mele din liceu. N-am mai vazut-o pe Irina de cel putin 17 ani daca nu mai mult! ABia astept, imi vine sa pling nu alta!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:05 PM |
|