![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am ajuns si eu acasa, si acum caut o reteta de tiramisu. Si maine am planuri maari in bucatarie. Sper sa si fac.
Pai plangi Di, si io am lacrimat cu prietena mea cea mai buna pe care nu am vazut o de 3 ani cand ne-am gasit la Bon Jovi! Felicitari Teo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup acum, o sa stau degeaba! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi-a cazut din senin bara aia fixata in tavan de care atarna perdeaua. wtf?!? Cum naiba o fixez la loc?!??
In ultimul timp mi se strica toate si eu nu stiu cum sa le rezolv singura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Diana ce frumos!! Sa ne povestesti! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Ce faceti? Albi,sunt mai bine. Servesc niste aerosol, beau ceai de valeriana cu miere si propolis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Noi suntem sfarsiti!
Am dormit tarziu aseara, am avut un "meci" si deci nici nu am dormit bine. Dar azi am decis ca a fost prima si ultima cearta! Am facut azi primul meu tiramisu! Relativ bun, dar se putea si mai bine! Acum mr doarme, eu o sa. mi fac tema la engleza, si dupa crek nani si eu! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Eu aseara am avut o repriza de vomitat. Nu stiu de la ce! Posibil mancarea sau stres. Habar n-am...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutaaareee!
...Sau de la caldura, Bia! A fost la mine prietena si fosta mea colega. Si am avut o supriza de proportii cind a venit cu un alt coleg de clasa. M-am emotionat ca o bleaga si am dat apa la soareci!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai am o zi fetelor pana la big sexy boobs! Sunt Asa emotionata si fericita! Imi vine sa ma operez de azi!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ahahahaha, lasa putin mai ai. Miine seara esti titoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumesc!!!
|
|
|
![]()
|
|
Pai da, maine seara asa sunt!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!!! Bia, am auzit ca doare tare dupa. Multa bafta! Si sa faci poze cu za boobs!!
Io nu am nici un chef de munca! NU stiu cum o sa rezist inca 2 sapt! Va pup maxim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 PM |
|