![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Diana, sper ca esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Bia, sper ca si tu esti bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oana, tu ce mai faci fata draga? Albi, pe tine te pup, ca sa-ti mearga bine azi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu am chef aaaaaaaaaaaazi! Nu am chef aaaazi! (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Aici e chiar frig. Nu stiu cate grade sunt, dar mi-e frig in tricou. A venit sora lui mr, si aseara a dedus ca sunt dependenta de stimuli senzoriali. SI mi.a ascuns sarea. Daca o sa continue asa 2 saptamani, o sa raman traumatizata! Ea e psiholog. Ca sa nu credeti ca trage concluzii aiurea. E defect profesional! SI mr se amuza copios! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La treaba acum, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare!
Si la mine noaptea e chiar racoare tare. Azi is mai bine, saru` mina, Teo! Doar ca mi-i mai cald decit ar trebui... |
|
|
![]()
|
|
Am sunat la Oana dar are telefonul inchis.
Am vorbit insa cu Bia. E titoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minca-o-ar mama! O doare (e normal dupa operatie) insa e ok. Va tin la curent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce faceti? Albi, psihologii astia... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cand eram in spital a venit un psiholog sa ma intrebe cum ma simt. Dupa o scurta discutie mi`a zis ca nu am cancer, sunt prea tanara (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Faza tare e ca eu nici nu ma gandeam asa departe...si i-am zis si eu multumesc frumos ca mi-a adus la cunostinta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nici acum nu-mi iese din cap ce fata a facut si ca era rosu ca racu' Teo, daca nu ai ce face te invit si eu la mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Stileto, ai grija de tine. Banuiesc ca acum stai numai in pat (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Saaalut, Oana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Ati auns acasa de la plimbarica? Eu m-am epilat, am facut o baie, mi-am facut manichiura/pedichiura si acum sint la capitolul mizgilit unghiile. Ca era timpul sa ma ingrijesc, am tot omis bibilitul in ultima luna si jumatate... parca eram prea de la tara! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neataaaaaaaaaaaa!
Trezireaaaaaaa!!! Ce e cu linistea asta, dormiti? Nu pot sa cred! La cafea cu voi! (IMG:http://www.cafecoffeeday.com/thelounge/light-version/images/cold-side.jpg) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Salutari,
Mi-am luat si eu doua zile libere, maine plecam la Tg Ocna la salina. Avem ceva emotii cu vremea dar nu vrem sa amanam vizita. Stiti vreo cazare buna prin zona? Cat costa operatia Bia? O faci in Bucuresti sau Bacau? Mai stiu pe cineva care ma bazaie mereu ca vrea sa-si puna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
A facut-o la Bucuresti. Cred ca azi a iesit din spital. Ne spune ea. Parca 3 mii, daca imi aduc aminte.
Tudore, stiu ca e frumos la Tg Ocna insa nu am fost si nu stiu nici ceva mai multe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:47 AM |
|