![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Abia astept sa intre Bia sa ne spuna cum e trecerea la boobs mari. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Bia? Vreun semn ceva?' Eu am o stare buna azi! Sper sa aveti si voi! Dar am si treaba, asa ca va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Diana, ce faci? Pe mine m-au ciuruit ieri. M-am dus sa-mi puna o perfuzie cu b1 si b6 si m-i-au spart ultima vena buna. M-am lecuit de toate si am fugit. Am zis pe loc, ca daca ma plateste si nu mai stau. Faza amuzanta a fost ca asistenta respectiva a vrut sa mai cheme o colega sa incerce si ea (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am intrebat-o unde sa mai incerce? In cap, in picior? Teo, pe unde mai esti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sarfu` mina, Oana binisor!!! Teo sarbatoarea ieri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce faceti voi? Io am azi program adminitrativ, sa vedem ce-oi reusi sa fac pina-n seara!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Eu am dormit astazi foarte bine. Incep sa ma pun pe picioare. Mananc si eu in sfarsit mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana, ai reusit ce ti-ai propus? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Operatia arata f bine dar durerile au fost insupportable in primele 4 zile. Abia ieri m-am mai dres un pic. Am fost terminata, de-aia nu am intrat...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Ziua mea, mai bine spus seara/noaptea, a fost super reusita. Am iesit cu fetele la un disco-bar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ajuns spre dimineata acasa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ieri am facut un gratar acasa la mama, ca are curte, unde au venit ceva invitati si ne-am simtit bine pana seara tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am primit multe flori, printre care si doua ghivece: unul minuscul cu un cactus cu o floricica portocalie (acum e numai bobocel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si unul mai mare cu o tufa de trandafiri cu miros de iasomie, care e plin plin de bobocei. Le fac poza su va arata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai primit bani si o cratita din aia cu peretii grosi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Azi e zi de puturoseala si de vizionat filme (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Bia, sa le porti sanatoasa si iubita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, dupa cum vezi nu prea am stat pe acasa zilele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur sa aud ca esti mai bine, dar m-am speriat cand am citit ce ai patit cu perfuzia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cata incompetenta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) No, eu ma duc sa vad ceva filme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oaaau, chiar ca ai petrecut frumos. Sa faci poza si oalei, te rog io frumos! Am o slabiciune deosebita pentru ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si vorbesc serios!!!
Bia, cum ai dormit azi-noapte? Ai reusit sa te odihnesti? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, m-au mai lasat durerile azinoapte.
Pun 2 poze. Sunt usor acids de-o parte si am un san mai umflat dar e normal. O sa devina simetrici la peste o 1 luna. (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/7922689a.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/7cffb797.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oleleleeee, ptiu sa nu-ti fie de deochi! Da` ti-o pus, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum,, is frumosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi-ar fi placut mai mititei, da` na, asta e gustul meu. Imoportant e sa iti placa tie, sa fii multumita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta e de-ajuns! Eu am fost pe la vecini si apoi au venit alti vecini la noi, am baut cafea. Mai, ma doare capul de mor. Nu`s de ce... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 06:28 PM |
|