![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cindy, ce te invidiez. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Toate o invidiem.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci fetelor de ganduri bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Deloc de invidiat este cat o sa fac pana acolo: 20 de ore la dus, cu escala la Amsterdam de peste 6 ore (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mi-am luat biletul de avion tarziu si preturile erau fff mari. La intoarcere am cam 18 ore. Dar avand in vedere ca o sa stau 2 sapt. acolo, sper sa merite efortul de atatea ore de avion. sper sa nu fie cu probleme! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Zilele astea ma duc sa imi caut costum de baie! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lasa Cindy ca merita!
Eu visez la Bora Bora sau Bali sau Thailanda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, sunt de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
E funny 'my guy' ca lui i se par prea comerciale si pline de turisti, el vrea sa cunoasca localnicii, locul asa pur neatins de industrializare, cultura etc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
De cand n-am mai intrat pe aici! Va salut pe toate si pe toti, ce mai faceti? Cred ca e un an de cand nu am mai scris nimic, dar am mai citit pe furis din cand in cand. In viata mea s-au intamplat multe si eu m-am schimbat, in mai multe privinte. Mi-a fost dor de voi si de neobosita voastra conversatie! Va pup si sper, pe curand! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Charlie!!!!!!!!!! Ce faci? Esti bine? Missed you!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna, Charlie!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Buna Charlie!!! Ce mai faci?? Eu sunt rupta de somn, pentru ca aseara am stat la taclale cu sora lui mr pana la ora 1! Concluzia mea este ca el nu isi cunoaste sora! O crede mult mai conservatoare! In schimb eu cred ca are o doza de nebunie pe care nu o arata fata de familie, pentru ca a fost crescuta asa. Adica ea TREBUIE sa fie intr-un fel, si nu se poate altfel! Cred ca o sa ma inteleg bine cu ea! Poate mergem la plaja in seara asta, ca vreau la soaaaareee!!!! Bia, maaaaarrrriii tttaaareee de tooot!" Nu te trag in fata? Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Lol, nu! Nu ma trag in fata. In realitate nu sunt asa mari. Offf...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:31 AM |
|