![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daca stiam era simplu! Da nu stiu! Si nici nu vrea sa imi spuna ce vrea!... Urasc cadourile!!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt la aeroport la business launge, astept sa ma imbarc catre Zurich.
A, mi-am luat o bustiera mai mica. Aia nu imi tinea nimic... Era 80BC. Am luat 75CD si ma simt bine. O sa trec intr-o saptamana la 70 banda si cred un DE cupa ca parca 75 tot usor larguta e... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La o ora de Zürich cu trenul, in Germnia, Constance.
La părinții lui Mr. Tatal lui e internat aici la spital. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Au!!! Imi pare tare rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si mie! Mr. e trist... Exista 2 variane: chimio foarte dureros (dar risca sa nu treacă peste pentru ca e in varsta si cardiac) sau sa aștepta sa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum un an i-au mai dat un an. Nu e bine.
|
|
|
![]()
|
|
Of! Nu e bine deloc... citi ani are tatal lui?
|
|
|
![]()
|
|
80
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu fac de zor snitele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine pleaca olandezul dupa junioara sa o aduca acasa si am comanda ferma de la ea de snitele de pui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prin urmare, stau noaptea si ma coc in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Charli, bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bia, esti foarte sexy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cindy, vacanta placuta! Diana, stiu ca sunt datoare ceva poze, insa nu am avut timp. Sper sa le postez pana sambata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, mai ai un pic pana la concediu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu claca acum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) No, eu ma duc sa fac un dus si apoi la nani. Maine la serviciu cu mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!! Ultima zi de muncaaa!!!!!!! 3 saptamani nici nu vreau sa ma mai gandesc la munca!!!
Mr pleaca azi la Milano pentru ca de acolo pleaca cu un prieten inspre tara! Io o sa fiu singura pana duminica. Oare ce o sa fac? O sa imi fie dor! Aseara am fost la bowling si am castigat si io o partida (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bia, imi pare tare rau pentru tatal alui tau! O sa treceti voi si peste asta! Va pup si ma intorc la treaba, ca am o groaza de terminat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:57 PM |
|