IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
laur claudiu
post Aug 8 2011, 09:55 PM
Post #261

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Oana..salutari!!!Ce mai fac prichindei?totul bine?Dar tu?Ca din ce,citisem pe aici ai cam avut batai de cap cu sanatatea!!!
Ma Albino,aparent toate si frumoase,nu stiu ce oi fi fost in alta viata dar pe zi ce trece ma simt ca o pasare intr-o colivie de aur,sunt un spirit agitat,nu-mi gasesc linistea,nu ma multumeste nimic,vreau sa fac o suta de lucruri de o data...am multe sotuluri stiu stiu!!!!!!!
Diana,Stiletto (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apropos ce mai face Aruta baluta?scumpa de ea...ce mult imi lipseste si Kukyneatza Corinei..ea pe unde o umbla,e bine?Mi-e dor de spontaneitatea ei!!!!!!
Nu e bine,e seara dar am bacsat inghetata de lamaie..asa juma de caserola....si apoi ma plang ca fac burta..dar na,o viata avem si cand sufletelul cere...aka,aproape in fiecare zi cate cv bun...ete na cine ma place,ma place asa cum sunt..si un pic pufos!!!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu mai stiu ce sampon sa folosesc,bai nene intr-o zi mi se ingrasa de imi vine sa stau numai cu el in apa....toate natiile posibile..ba sunt agresive si mi-l fac matura ba sunt prea greoaie si mi-l ingrasa rapid,m-am dat si pe masti,balsame si home made....cel mult,minune minune ma tine doua zile...voi ce folositi...al meu e des si al naibii de ondulat..eu si berbecul.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Aug 9 2011, 08:40 AM
Post #262

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu am patit nimic dar asa, am o stare proasta...

+Quote Post
Teocris
post Aug 9 2011, 09:01 AM
Post #263

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Na ca a aparut si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si la noi caldura mare de ieri incepand (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si am o durere de cap de zile mari. Sunt insa fericita! A venit junioara acasa!!!!!!!!! S-a inaltat bine si parul il are mult mai lung (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Unde mai pui ca e asa neagra, ca un copil mulatru, nu mai are deloc dinti in fata si vorbeste sasait (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sotul meu glumeste si spune: cred ca mi-au dat astia alt copil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa dor mi-a fost de ea! Nici la telefon nu puteam vorbi cu ea fara sa nu ma pufneasca plansul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar gata! Acum e langa mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu mai am doua saptamani pana la concediu si deja nu mai am rabdare. Nu plecam nicaieri anul acesta, dar abia astept sa petrec ceva timp cu junioara. La toamna incepe scoala! Va dati seama ce fetita mare are mama? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Oana, hai la mine! Orasul e frumos, liniste este, ne cunoastem... Te astept? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi vacanta placuta!
Bia, sper ca ti-a trecut starea naspa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, sunt o neserioasa, stiu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Suna a scuza ieftina, dar atata am avut de lucru, de nici sa suflu n-am avut timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lasa ca-mi iau revansa in concediu.
Va doresc o zi frumoasa!

+Quote Post
Bia
post Aug 9 2011, 10:25 AM
Post #264

make-up artist

Teo, sa-i faci poze sau sa o filmezi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, mi-a mai trecut.

+Quote Post
laur claudiu
post Aug 9 2011, 07:22 PM
Post #265

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Salutare....am o stare de imi vine..sa-mi iau campii..mi-am semnat demisia iar de maine incep munca in alta parte..suna ciudat nu?numai mie nu!!!Am lipsa multe stoluri..oricum job-ul asta era cat sa ma intretin pana imi gasesc unul stabil,facui ceva experinta..asa ca maine dimineata semnez noul contract,macar asta am mai facuto si stiu,fara modestie ca sunt as (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Beau o cafelutza..aka o cana de juma litru..deci in aceasta seara ciuciu somn..aa si imi vine sa rup frigiderul in doua dar nu..am ambitie tre sa mai slabesc ca am devenit prea pufi!!!!!
Voi ce mai faceti?Pe unde umblati si cce mai trebaluiti?
A.... uitam sa spun ca saptamana trecuta am muncit si de noapte,cate patru ore cu o agentie,alti bani..eu am o patima pe bani si umblu ca un nebun,muncesc daca s-ar putea non stpo..am zis eu...multe stoluri lipsa!!!!!!!!!!
Cine mai vrea cafea?????????????

+Quote Post
Diana.
post Aug 9 2011, 08:07 PM
Post #266

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu! Dar numai decofeinizata, ca altfel imi face rau!
Azi la mine a fost o caldura de am crezut ca mor. AM facut si tensiune. Am spalat nitel, am facut mincare ad hoc, doar niste carne pe gratar si niste dovlecei. Acum o sa bag putin aspiratorul cred.
Foarte cald!!!

+Quote Post
Bia
post Aug 10 2011, 08:24 AM
Post #267

make-up artist

Neatza! Ma duc sa scriu la topicul cu pricina. Ca vad ca am scris mai mult aici.

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2011, 11:58 AM
Post #268

Fondator eLady.ro

Bonjouuuuur! Ce faceti?
Dupa caldura infernala de ieri, azi e racoare, a si plouat nitel dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bia, cum te simti?

Teo, nu-ti fa griji, pui pozele cind poti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 10 2011, 01:04 PM
Post #269

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Daaaa, racoroasa ziua de azi, mai respiram si noi. Dar sper sa nu fie asa si in week-end ca vreau sa dau o fuga pana la mare. N-am fost deloc anul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Aug 10 2011, 01:06 PM
Post #270

Fondator eLady.ro

Eu o sa ma duc in week-end la parinti. Si sper sa fie racoare, sa nu ma topesc pedrum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne=o impaca Dumnezeu pe toti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 12:53 AM