![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sal`tare, Bia! Ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am dormit. Am o durere de cap cumplita... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am luat un Ketonal si astept sa treaca. This post has been edited by Stiletto: Aug 12 2011, 06:19 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna!!Da pe unde sunteti?la mare,la munte,prin centru,la o terasa sau va destrabalati prin discoteci?
Eu am ajuns de la munca,groaznic azi,parca a fost invazia tatara,am facut nmii de cafele,vomit daca mai vad vreun croissant,azi s-au vandut 2000 de croissante,aici e moda,dimineata,la colazione..dezastru..dar si in timpul zile,iar masina de inghetata mi-a ticait in creier ca picatura chinezeasca..da sunt bucuros ca maine nu muncesc,luni e punte ca e Ferragosto asa ca maine dimineata la mare si luni la munte!! Pusei masina de spalat in functiune..beau o cafea,cv normal pt un anormal ca je si ...va citesc! Albino stiu bine cum e in Calabria...fain tare,apa curata,nu se compara cu Adriatica de langa Venezia care e bleah...dar e insuportabil de cald..imi aduc aminte ca lucr,m in agentie cu aerul conditionat la maxim,mai ieseam afara la o tzigara..cum ieseam pe usa eram varza,sauna curata,cinci minute faceam pana acasa dar nu vedeam ora sa intru sub dus!!!Fain,ma bucur pt tine,destravaleaza/te?Esti cu gagiu?Am vazut cv poze,va potriviti,sa fie intr-un ceas bun! Oana,Tudor care mai e viata prin Moldova?Ce dor imi e de targul Iesilor...amintiri frumoase,cinci ani!!! Rody esti in Italia?Da un semn cv/ Kryssa pe unde umbli,sper ca esti bine si nu mai ai probleme de sanatate! Diana,ma imbolnavesti ca prajituri faci?Pe bune facem pt.fonduri europene..eu aduc banii,tu,talentul si deschidem o patiserie?E cam uratel cuvantul..dar esti meseriasa nu gluma!!!! Teo bucuroasa nevoie mare,a venit Junioara acasa....mai ai snitele de pui..ca mi-ai facut o pofta? Stiletto...o duminca superba!!!! Jo pe unde umbli?Ne-ai abandonat?Dar Corina ce o mai face?Book sigur e prin voaiajuri..in ce tara mai esti acum? Bai nene dar chef de vorba am,nu gluma.....Charlie,Cindy,Laryssa,Ciresica..salutari!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Hello! Eu acum m-am trezit si am incercat sa spal vasele dar dupa 5 minute de stat aplecata m-au luat durerile... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Vreau sa imi fac si eu o cafea dar astept sa se digere piersicuta 20-30 min. Iar m-am trezit cu boobie greed. Si cat le mai comentam pe fetele care se plangeau de marime dupa augumentare. Acum parca am intrat in clan. Mi se pare ca am suferit atata sa nu se vada sub haine... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Azi e ultima zi aici (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu am facut nimic altceva zilele astea decat plaja si plimbari lungi! Sunt neagra ceea ce ma bucura maxim! Azi am fost la Bagnara, si e super mistoooo! o plaja dementiala care pleaca direct din poalele muntelui! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum o intind la plaja, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Neata, fetele! Ce mai faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
servus
Si io pe aici nu l-am uitat de tot! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Va salut si eu pe fuga si va pup pe toate si pe toti (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu am inceput un program de detoxifiere si relaxare . O seara faina si ne mai auzim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut! Eu azi am venit de-acasa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:54 AM |
|