![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi o intrat si-o iesit. Nici buna-ziua, nici... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am intrat si am iesit ca sunt la munca!!! Rahat!! Si nu vreau sa ma prinda din prima. Si am incercat sa citesc cateva pagini, dar nu am reusit! Sper ca sunteti bine! Eu am ajuns azi dimineata la 7 acasa, am dormit 3 ore si acum la munca. sunt sfarsita! Ca sa va spun pe scurt de acasa, e cam asa: Mr si-a luat apartament si masina, despre care vorbeste ca fiind alea noastre! Imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aici rezulta rata de 300 euro pe luna pt apartament, dar sa innebunesc daca ma deranjeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fug iar, intru mai tarziu! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rata pe care o platiti impreuna pentru casa si apartament pe numele lui? Hm! Io-s tarata, pina acum am doua cazuri printre prieteni /cunostinte, oameni care si-au luat-o dupa 9 respectiv 15 ani de stat impreuna...
1 caz: el si ea, ea a mostenit un partament la comun cu 2 frati, el a rascumparat cele 2 parti , apartamentul raminind pe numele ei. A platit omu`cursuri de design, arta, dans, design vestimentar si nu mai stiu cite...Tipa nu muncea. Voia sa se dezvolte personal... a mai trecut ce-a mai trecut si dupa ce s-a terminat de achitat rascumparararea, d gagica l-a lasat cu buza umflata dupa ce lui i s-au cam terminat finantele din cauza crizei... ei i-a ramas apartamentul si lui datoriile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2 caz: amor de 15 ani, au construit casa pe numele lui... au luat masina pe numele lui... si el s0a incurcat cu alta. Gagica "en titre" a ramas cu buza umflata si lipsa de tot ce a investit in casa. Plus o rochie demireasa de 12 mii de euroi pe care nu o va purta niciodata si nici nu gaseste cui sa i-o vinda. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Mie mi-i si frica, zau... s-au timpit oamenii! Stiu ca nu e cazul la tine, Albi, insa io-te ce au patit altii... Ai grija! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Stiu ce zici DI, si m.am gndit si eu la asta, si tot neamul meu de la maimuta incoace. La mine situatia ein felul urmator. El vroia sa isi ia apartamanet de dinainte sa fim impreuna. Avem 5 luni de cand sunt si eu in peisaj, nu pot sa ma ridic cu nici un fel de pretentie sa il treaca si pe numele meu. Asa cum eu as putea sa o iau in freza, la fel ar putea si el, cu acte comune! Eu sunt sigura ca nu or sa fie probleme de ordin material, chiar daca ne-om desparti! Dar nu o sa ne despartim. Stiu ca suna pueril ce zic, dar nu am cum sa il oblig la acte, si nici sa il pun sa semneze ceva la notar nu vreau. Mi se pare aiurea! Acum os a muncesc putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai io nu ti-am zis sa faci ceva, ca nu e treaba mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce faceti voi e strict treaba voastra si nu are voie nimeni sa se bage sau sa va conteste deciziile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Albi dar tu oricum nu plateai chirie acolo unde stateai? Daca da nu e cam tot aia?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Va salut, gagici!
Va pupic si va urez un weekend de nota 20! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa fie frumos afaraaaaa, ca e cam nor acum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Lyssuk: Sep 2 2011, 01:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Salutare! Si la mine e cam nor, insa imi place ca nu e prea cald. AM prestat ceva de haleala si am o leneeee de ma doare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! sunt terminata de somn dar revin maine cu povesti.
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Am deschis fereastra sa scriu acum o ora si nu am apucat! Azi avem program normal, adica aproape. Aici intepenim pana pe la 4.
Bia, nu e chiar acelasi lucru, pentru ca platesc in continuare chirie, pentru ca apartamentul e luat in tara. Si am nevoie si aici sa stau undeva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar o sa vedem. Nu imi fac griji deocamdata! Nu stiu ce sa fac de mancare! Iar o sa devina foarte greu dat fiind faptul ca am barbat in casa care trebuie alimentat divers (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:48 AM |
|