![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Eu tre sa prestez ceva de haleala. Am fist afara in curte si am aducant kk de catei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Misto indeletnicire, nu?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce-ai mincat?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mici la pranz si KFC seara! De buni au fost buni dar...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello, girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum va bucurati de weekend?
|
|
|
![]()
|
|
Io ma uit la Nigella Express acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cindy, cum a fost in vacanta? Poze? Impresii... ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
A fost foarte frumooos. Poze nu prea am facut din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pentru ca eram doar eu si cu prietenul meu si ori inotam, faceam snorkeling sau plimbat cu barca pe ocean etc. si nu aveam cum sa lasam lucurile nesupravegheate. De-abia in ultima zi am facut cateva poze amarate cu noi. Asa imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Apa este extrem de clara, nisipul fin, palmieri, parca esti intr-un colt de paradis izolat de industrializare si traiesti simpla viata a lui Adam si Eva. Am mancat la seafood mai mult decat toata viata, la capitolul masaje de o ora la fel - masajul e specialitatea lor, erau spa-uri unele langa altele. Foarte multi turisti sunt acolo, si nici macar nu eram in sezon, eu am fost in plin "rainy season" dar era asa o caldura foarte suportabila...ma intreb cum o fi vara la ei. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Preturile sunt exagerat de mari, profita de faptul ca vin multi straini. Chiar si haine banale, la preturi de sute de dolari...eh avand in vedere ca aveam 23 de kg la mine bagajul, plus 6 kg bagajul de spate, nu m-a deranjat foarte tare ca shoppingul nu a fost consistent. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am fost la limita cu bagajul de cala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cel mai mult m-a impresionat...ca ma iubeau toate asiaticele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pentru ca pielea alba e idealul lor de frumusete (de aici si toate cosmeticele pentru albit de la ei), eram ca o diva, cred ca auzeam 100 de complimente zilnic despre cat de beautiful I am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca am vreodata probleme de self-esteem, in Asia ma mut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bravo, Cindy!
Vrem si noi sa mergem in Bahamas de Craciun sau in Brazilia. Depinde de mood si daca iau eu viza. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata, dragele mele fete! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cafeluta, mic dejun cu mine? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Io beau cafea.
Azi dimineata m-am trezit cu gandul la paine cu unt si gem de prune. Ce credeti ca manca Mr? Gem de prune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum mai stau vreu juma de ora pentru ca domnul a adormit la loc, si o sa ma apuc de mancare! Si de curatenie, si de aranjat dulapurile, si vai de mama mea!!! Cindy, suna tare bine ce zici tu acolo. Vreau si io sas merg intr o tara mai exotica asa... Va pup si o zi de duminica perfecta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:32 AM |
|