![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce dracu pot sa fac? Daniel nu renunta la rezidenta lui in niciun caz. I-am zis acum in mesaj ca se poate desparti de mine daca vrea, eu nu mai incerc nimic. Stiti cum mi-au vorbit? De parca as fi fix un cacat si asa superior si pe un ton ridicat de se uita toata lumea la mine din sala.
Sper sa ma opresc din plans ca deocamdata simt ca s-a terminat lumea ca asta nu sta decat putin si apoi pleaca iar si iar si iar... Eu nu mai pot asa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Auzi, de ce te-ai lasat intimidata?! De ce te lasi intimidata? Doar pentru faptul ca aia au un anumit scaun sub fund ? Da-i in ma-sa! De ce nu ai reclamat faptul ca ti se vorbeste pe un ton nepotrivit si ca esti discriminata? Americanii sint foarte sensibili la chestiile astea!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si ce naiba sa fac? Zi-mi tu!
M-au luat la o mie de intrebari ca de ce imi plateste el, ca ce face el acolo, ca de ce are companie si in Romania, pai ori NY ori Romania. Numai asa... Sa stea in tara lor toti si sa stea si el cu ei daca ii iubeste atat de mult. Cred ca panarama aia de rusoaica o sa sara in sus de bucurie ca gata, e liber baiatu si nu mai trebuie sa se prefaca! O sa-i dau un mesaj ca poate sa-si dea arama pe fata, poate si-o da si Daniel seama cat de mult il vrea ea daca nu-l mai ia pe ocolite. Si discriminata ca ce? Ca ei si-au facut o parere despre mine si nu le-o pot schimba. "I NEED TO AGREE WITH MY COLEAGUE AND REFUSE YOUR VISA. IT SEEMS THAT THE ONLY THING YOU WANT IS TO GET TO NY" Din ce rezulta asta? Pai in primavara vroiam sa merg la cel mai mare congres de machiaj din lume si acum am ales una dintre cele mai prestigioase scoli de machiaj din lume sa imi iau si eu diploma pe efecte speciale si par de studio... Da, asta inseamna ca eu vreau sa imigrez... WTF? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca ar fi trebuit sa vorbesti mult despre machiaj si despre scoala si cit mai putin despre Daniel. Asta e o capcana pe care ti-au intins-o.
|
|
|
![]()
|
|
Da, multe ar fi trebuit... M-au intrebat, le-am raspuns.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Da.. esti la mana lor dar trebuia sa ridici si tu tonul la ei si sa-i ameninti ca faci plangere mai sus, ca vrei sa vorbesti cu seful lor.
O idee la prima vedere ar fi ca daca are firma in RO sa faci un contract sau sa te angajezi la ea. In felul asta te duci in SUA in interes de servici, am colegi care au primit viza pe 10ani motivand astfel desi ei au fost la doar 2 targuri de profil si cumpere piese/masini. Bate saua pe partea profesionala, fa-i sa creada ca le faci lor un serviciu ca te duci in tara la ei. Credeam ca cel mai important lucru pentru a obtine viza e sa le arati ca ai bani in conturi suficient cat sa nu vrei sa pleci si sa ramai la ei. Diana, cred ca eu sunt putin mai insensibil.. nu-mi iese din cap faza cu prietenul tau si incerc sa inteleg cum suferi pentru cineva cu care nu te-ai vazut de 19ani. Eu ma simt eu ciudat ca nu mai stiu cum se numesc colegii de liceu/facultate si dau importanta doar prezentului si viitorului. This post has been edited by Tudor: Sep 7 2011, 07:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Tudore, Codrin mi-a fost ca un frate mai mare in timpul liceului. Chiar daca nu ne-am vazut atita timp, am mai vorbit la telefon. Eram si vecini... ma iau cu altele si mai uit si cind mi-aduc aminte, ma podideste iar plinsul. Miine il ingroapa si eu nu am cum ajunge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Doamne, Bia, ce idioti! Dar de ce vrei tu sa ramai tu acolo daca iubitul tau are o companie in Ro? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu am o fosta colega care a primit viza pe 10 ani si ea chiar avea intentia de a ramane permanent acolo, acum s-a logodit in America cu iubitul ei de acolo. Si mai am niste fosti colegi de serviciu care au primit fara probleme pe 6 luni...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau! Si eu cred ca si Tudor sa figurezi ca ai un serviciu aici, sa dovedesti ca ai ceva care sa te retina in tara. Sau sa te inscrii la facultate/master. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Imi cer scuze ca ma bag in discutia voastra dar pt ca e vb de viza aia amarata pt America am vrut sa imi dau cu parerea. Bia, odata refuzata viza aia e cam greu sa o obtii, ei te au in baza lor de date cu motiv cu tot, prea curand te-ai dus. Apoi ti-am zis, nu pomeni nimic de iubit, fa cumva sa apara ca tu iti platesti tot, numai gandul ca cineva te-ar putea ajuta in America ii face sa iti refuze imediat viza, orice mai indrugi tu dupa aia.
Eu stiu la fel f curand o tipa din Craiova a luat viza de studii, a aplicat sa mearga la faculta in America, a fost acceptata, are sustinerea financiara (niste oameni cu bani) si a luat viza imediat. Ca idee, motivul pt care a aplicat la scoala in America e iubitul din Canada (avea de gand sa se transfere apoi in Canada insa s-a despartit de el intre timp) dar normal ca n-a zis nimic de el. Daca baiatul asta te iubeste asa de mult si tu pe el si e relatie serioasa puteti cere viza de logodna, imediat o primesti dupa ce va e aprobat cazul in America iar asta e mai multa hartogarie decat orice altceva, e usor si se da usor, niste poze, niste scrisori, un act de sustinere financiara a ta pt cand mergi acolo si ati luat viza. Eu am fost in relatie la distanta 4 ani de zile iar eu il vedeam pe al meu o data pe an, vara, 2 luni, a fost extrem de greu insa cand iubesti.... |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, pe 17-18 voi fi la Berlin alaturi de echipa Face Atelier la The Make Up Show! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.themakeupshow.com/makeupshow/EU/sponsors.html
Pai eu NU vreau sa raman acolo. Efectiv nu imi doresc asta. Dar cred ca faptul ca am un iubit acolo i-a speriat mai ales ca el este rezident si nu cetatean. Si li s-an parut ciudat ca vreau sa merg la IMATS (similar cu Makeup Show dar gigantic) in februarie si ca acum vreau sa aplic la scoala de machiaj. Si ca, vezi doamne, unde am facut eu research pentru scoala daca nu am apucat sa merg la IMATS. Oh, well, internet??? M-a intrebat apoi unde pe internet? I-am zis ca am cerut parerea altor colegi din bransa pe diverse forumuri. "Aaaa, deci ai cunostinte din bransa!". WTF? Ca de ce imi plateste el mie totul, ca e o scoala foarte scumpa, ca de ce mai are o companie aici, ca vrea sa stie exact cum isi gestioneaza el actiunile... Cred ca nu vroiau sa-mi dea si gata! Ehe, viza de logodna, nu stiu ce intentii are ca nu a pomenit de asa ceva pana acum mai ales ca nici divortat bine nu e de cealalta... Mi-a propus sa facem cumva sa cresc profesional mai mult si cred ca deschidem un studio cum imi doream eu cu tot cu aparatura foto, etc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:28 PM |
|