![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cred ca as face fata muncii in solar, dar nu stiu cat as face fata muncii in solar cu maica.sa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am cautat Matca pe Google map. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, nu te supara, iti dai seama ca am exagerat ca sa te tachinez. Insa chestiile astea chiar se intimpla, eu spun din ce am vazut, nu din ce am auzit. Doctorita din Matca e vara-mea, Lucica, unul dintre preotii din sat, nenea Georgica, e unchiul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si au ai mei pe la cumetri pe-acolo de numa-numa. Eu vorbeam in general- in praticular e normal ca mai sint si exceptii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Book, Matca e o comuna foarte bogata, cu oameni foarte muncitori si gospodari, sa stii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Nu m-am suparat DI, doar ca eu nu am vazut nimic stralucitor pe acolo.
eu am o stare ciudata azi! nu stiu ce am! Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Si eu am o stare nasoala azi, cred ca de la caldura, ca e canicula la mine.
A, e sarbatoare mare azi, Inaltarea Sfintei Cruci si e post. Slava Domnului ca nu am apucat sa minc carne. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu tremur de nervi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) M-a oprit o tanti in fata blocului sa-mi zica ca fata mea e rea din cale afara si ca ii tot provoaca pe copii ei sa ii vorbeasca urat si sa se poarte urat numai ca sa vad eu cat de maltratata e. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asta vine in urma unui incident la care am fost martora cu cateva zile in urma. Junioara si-a desenat un sotron in fata blocului si se juca singura. Eu o vedeam pentru ca era chiar in fata geamului. Eu stau la parter, geamul era deschis deci am vazut si am auzit tot. Copii lu tanti si inca doi, treceau cu bicicletele peste sotronul ei si tot radeau de ea. O jigneau cu expresii de genul " proasta jegoasa", ii aratau degetul mijlociu, ii scoteau limba, radeau de ea si o tot provocau sa strige la mine si sa planga. Am iesit la geam de foarte multe ori si am trecut pe rand de la vorbit frumos la amenintari. Nici nu se uitau la mine. Vorbeau intre ei in ungureste si radeau in continuare. Va dati seama ca mi s-a suit sangele la cap (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Intr-un sfarsit a ajuns si sotul meu acasa si daca l-au vazut pe el, au disparut din fata geamului. Eu i-am povestit ce s-a intamplat si el a iesit la ei afara si s-a luat de ei, dar tot nu i-am parat la parintii lor. Azi m-am intalnit cu una din mamicile copiilor problema si cu fetita ei. Cand mama ei s-a dus pana mai incolo, am intrebat-o pe fata: "Ii zic mamicii tale cum ai vorbit cu Teo si ce semne faceai?" Fata s-a inrosit la fata si a murmurat "Nu." Am lasat-o balta si am zis ca nu se merita sa ma enervez iar. Nu stau 10 minute si vine mama cu copila val vartej la mine. " Care-i problema cu copii?" No si de aici a inceput sa-i turuie gura ca fata mea e asa si pe dincolo si ca sa nu-i mai iau eu apararea, ca orice cioara isi apara puiul, ca sa ma uit mai intai la copilul meu ce face si apoi sa zic de altii si cate si mai cate. Eu m-am inrosit la fata si mainile imi tremurau tare. Imi venea sa urlu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nici nu ma lasa sa zic nimic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si o tot intreba pe fica-sa " e adevarat? " si fica-sa zicea "nuuuuu!!!" si "Teo a inceput!" Cum s-a sfarsit totul? Eu sunt o cioara care-si apara puiul, fata mea e o proasta jegoasa, copii ei sunt niste ingeri care nu reactioneaza decat daca sunt provocati si ca nepotul meu merita o bataie. Nu ma intrebati ce legatura are nepotul meu cu toate, ca nici eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pentru ca-mi venea sa sparg ceva, m-am gandit ca ar fi mai bine daca as spune cuiva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Copiii aia stau pe scara cu tine? Daca nu, cum ii vezi la tine la scara, ustucheste-i sa se duca sa urle la ma-sa in usa! Si alta data cind vezi ca i se vorbeste urit lui Teo, iesi afara si fa panarama. Mare! Trebuie sa ii arati ca esti mai nebuna ca ea, altfel, te incaleca!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Nu e varsat de vant.Am facut o alergie dar nu stiu la ce.Am mancat mai multe si nu stiu de la ce mi au aparut.Am o mancarime totala, daca pot sa i spun asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si de 2 zile nu mai mananc carne de nici un fel doar legume si fructe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ia niste claritine. Ajuta.
Mie mi-i rau. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Teo, nu te mai enerva, asa sunt unii oameni.. tot ei pierd pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Mi-au trecut nervii. N-avea nici un rost sa ma agit pentru nesimtirea altora. Sotul meu a zis insa ca daca mai vede copii din alte scari in fata la noi, ii goneste la scara lor. Nu-mi place asta pentru ca-mi aduc aminte ca si eu am fost copil si ne tot goneau oamenii de peste tot de parca aveam raie. Uite ca am ajuns si noi sa facem asta, desi ne-am jurat ca noi nu vom fi asa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In alta ordine de idei: sunt mamica de scolarita! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ii place foarte mult la scoala si a legat din prima clipa prietenie cu doamna invatatoare (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ieri am fost la prima sedinta si atata mi-a laudat-o doamna, ca simteam ca-mi plezneste inima de mandrie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa-i tina Dumnezeu naravul si sa aud numai cuvinte de lauda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Luni incep treaba. Sincer, abia astept! S-aveti o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:09 AM |
|