![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neaataa!! IO la munci! E chiar racoare afara pe aici! In sud la mama ieri au fost 38 de grade!
Di, tu cum te simti azi? Va pup si o saptamana faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi is mai bine, slava Domnului, saru` mina de intrebare.
Si la mine adie nitel vintul si am pus o masina la spalat cu albituri. Cind ii gata, mai bag una. Sper sa se usuce pina-n seara, ca ma ajuta si vintul. |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Diana de unde iti cumperi tu carne de miel mereu? Ca nu prea am vazut in Kaufland, Carefura, Selgros.. si nici in piata.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Va salut, fetelor!
M-am intors si eu din concediu. Mi-era dor de voi, ce mai faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar ieri m-am gindit la tine, ca ai disparut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Cum a fost?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
A fost frumos. Vroiam sa plec la munte, dar pana la urma am ajuns al mare. Am prins o vreme belea. Nu ma asteptam sa fie asa in perioada asta.
|
|
|
![]()
|
|
Cald, vrei sa zici? Ca e o caldura si o seceta de nici nu zici ca a venit toamna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, cald. Vreme ca vara. Ce mi-a placut a fost ca puteam sta si la pranz pe plaja. Chiar daca era cald nu mai ardea soarele asa de tare ca sa ti se faca rau. De acum cred ca o sa merg la mare numai in septembrie. De obicei ma duceam in iulie sau in august si nu mi-a placut niciodata ca acum. Prea aglomerat si o caldura de iti dadeai duhul.
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am o caruta de treburi, sa vad cum le-oi termina. Apropos, azi la mine e o zi de toamna - cel putin pina acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu sunt necajita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dupa ce am muncit ca un sclav pe plantatie sa zugravesc si sa curat casa, alaltaieri m-a anuntat propritareasa ca scoate apartamentul la vanzare si ca e cazul sa-mi caut alta locuinta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum imi caut casa tot in cartierul in care stau pentru ca junioara are scoala aici si nu vreau sa o mut, mai ales ca ne place tare invatatoarea. Imi vine tot sa injur si am o stare atat de proasta si de antisociala de ma cert cu toata lumea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sper din tot sufletul ca noua locuinta sa nu aiba nevoie de zugraveli (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Duminica am fost intr-o drumetie de 7 ore si m-am ales cu un nas rosu, un bronz de tractorist si o febra musculara. A fost fain si nu am simtit cand a trecut timpul, dar a doua zi ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu vreti sa stiti cum ma miscam ieri la zumba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poze cu scolarita va pun la o vreme. Nu mai promit pentru ca stau foarte prost cu memoria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va urez o zi faina de tot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:28 PM |
|