![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io am am avut prietenii de la Cluj la noi . Si mi-o parut rau ca nu mi-o stat mai mult. Si pe la 6 m-am dus si m-am culcatm ca eram prastie de oboseala...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu am facut papa azi, si o alba ca zapada, care nucred ca a iesit, dar o sa vad maine cand o sa mananc. Acum ma bag la un film, si dupa la nani. Va pup si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai la Alba Ca Zapada stiu ca tre` sa astepti vreo doua zile pina s-o maninci, ca de-abia atunci e ok ca se inmoaie foile cit trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Puuup, fetelor! Sa aveti o saptamana frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimienata!
O zi tre sa astepti. De ieri de la 3 cand am terminat o pana azi la 8 cand mancam, trece oleaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum eo caricatura de prajitura, pentru ca am avut prea multa crema si am pus si pe deasupra! Nu am intins nici foile de ajuns ca nu stiamcare e treaba. Eeee aventuri!! Da mr evident ca a ciugulit din ea dintr un colt, si a zis ca merge! Io vad diseara! Va pup si o saptamana cat mai buna a doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Lasa, ca omul din greseli invata, Albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Data viitoare o sa iasa perfect!
Io nu imi vaz capul de trebi, va pup si va doresc o saptamina superba! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
M-am reapucat de dieta! Sper sa slabesc... Programam o vacanta in Thailanda si trebuie sa arat bine in constum de baie pana in Decembrie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Foarte tare! Tailanda? Pffff, daca nu o sa vii cu poze, te minc! Ca esti conforma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai vin cu poze, numa sa arat bine pana atunci. Tzatze am acum, mai trebuie un pic de sala si cateva kg date jos si gata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fa tu sala, ca de slabit nu stiu ce anume mai vrei sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:13 AM |
|