![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu beau cafeaua si ma tot plimb prin casa de la 9, nu mai am somn...
This post has been edited by Stiletto: Sep 30 2011, 10:05 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu azi am venit normal de la 7 juma si am un somn de nu vad bine! Nu stiu cum o sa rezist. In seara asta ma duc sa ma epilez, sa ma fac fresh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Luni se semneaza contractul pentru apartament (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o sa avem si noi casuta noastra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum va pup si back to work! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata de pe metereze!
Ci fac copiii? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Zburda prin casa si imbraca o pisica. Saraca de ea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E bine ca au ocupatie si nu te sacaie! Si pisica ce parere are? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
A fost atat de incantata, incat a zbughit-o pe fereastra cu prima ocazie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun, Albi, felicitari!
Oana, cit de zgiriiati is aia mititei? Io am fost ieri seara la cinema. Acu parca is cazuta in cap! |
|
|
![]()
|
|
Nu-s zgariati, slava Domnului. E o pisica blanda adoptata din cartier. Ii fac baie, o dau cu o solutie speciala de purici, o hranesc si...afara. Vine doar o data pe zi sa manance. Cand ne intoarcem de la gradinita parca ne simte si soseste si ea , (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) zilnic
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaa! Ce cu linistea asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:43 PM |
|