![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mi-s obosita fleasca. Nu m-am odihnit bine de nu mai stiu cind...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! EU am treaba!! Si niste nervi! da trec!!
O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am treaba de crap!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am cumparat "cafea" din cicoare si malt, a mai incercat cineva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deocamdata mi se pare buna ca energizant, e sanatoasa dar groaznic de amara.
|
|
|
![]()
|
|
Da, pe vremuri ii zicea "nechezol".... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si cum ti s-a parut?
Cred ca am lasat-o prea mult la infuzat ca a avut un gust abominabil. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai era naspeta de pe vremuri, de-aia ii zicea "nechezol". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Mi-am luat si eu cicoare si dupa ce am vazut cat este de amara, am abandonat borcanul in fundul dulapului. Astept sa expire si apoi il arunc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fac un update la povestea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am mutat in proportie de 70% (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca dormim la vechiul apartament, chiar daca toate electrocasnicele le-am dus deja la noul apartament de duminica. Tragem de timp pentru ca la noul apartament nu avem inca internet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intre timp ne hranim doar cu hrana rece si muncim pana la epuizare. Speram sa terminam mutatul pana vineri. Apartamentul nou are numai doua camere, dar am bucatarie normala, camara, lumina naturala buna toata ziua si un balcon cu o priveliste minunata. Sa vedeti ce poze artistice o sa apara la "ce mai gatim azi" si la " cum se vede de la geamul tau" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vrut sa va mai zic de junioara scolarita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ii place la scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe mine insa m-a uimit (socat mai bine spus) foarte tare cate chestii trebuie sa care in ghiozdan: abecedar, caiet cu liniute, caiet special de limba romana, carte de matematica, caiet cu patratele, caiet special de matematica, carte de cunoasterea mediuliu, caiet pentru materia asta, manual de religie, caiet de religie, caiet de limba engleza, caiet cu liniute pentru suplimentar, caiet de matematica pentru suplimentar, penar dotat cu detoate, doua sticlute cu apa, doua caserole cu mancare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca pe vremea mea era mai simplu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Caietele speciale sunt groase si mari (A4) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) S-apai se face ghiozdanul ala de cateva kilograme bune (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In plus, in fiecare zi primeste fise de lucru (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Zici ca e deja la liceu nu in clasa a I-a (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) No, acum la treaba cu mine! Va urez o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu am visat numai idiotenii deci am dormit ca unr ahat. Am avut si un tantar care numai pe mine m-a masacrat! Acum ma doare capul, si am o stare de agitatie, care ma indoiesc ca are legatura cu vreo urma de energie nedescoperita!!
Teo, pai si cand vamutati definitiv? Nu suna foarte misto ce zici tu de ghiozdanel! Pai si ea il cara asa... fara sa se opuna? Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Io mi-s obosita rau, ma ustura ochii, ma doare mansarda si mi-e a somn...
Bafta, spor si-o zi cu soare-n suflet sa aveti! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:49 AM |
|