![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare salutare!ce mai faceti?va citesc mai mereu dar...cam greu cu scrisul.kryssaam impresia ca ai cv probleme cu imunitatea,de atata timp cu stare de raceala.nu e bine.sper sa te insanatosesti cat mai repede.te pup!
Teo.pupaceala la tine....cat ma bucur pt tine.junioara la scoala.imi imaginez ce mandra esti...sedere placuta in noua locuita...ma apuca groaza cand stiu ca de la 1noiembrie trebuie sa schimbam si noi locuinta.imi vine sa urlu cand stiu cate am de carat.deschidere lumina.gaz.internet.nici nu vreau sa ma gandesc...ca sa nu mai zic de bani care se cheltuie intr-o veselie.nu-mi mai ajung.multe facturi.pretul alimentelor si al benzinei care e de groaza... Albino sedere placuta si tie...cand tragi o fuga pana la Venezia cu boyfriend-ul?ne vedem si noi la o cafea! Diana.te-ai mutat la capitala.frumoasa casa.gradina...sa fie intr-un ceas bun!in rest sanatoatsa.frumoasa si la punga groasa? Va doresc o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Diana iau pastilute de raceala si sirop pt tuse. Si beau ceai mereu. Multumesc ca va ganditi la mine. Va pup pe toate si pe toti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kryss, insanatosire grabnica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Laur si tu te muti? Cred ca e ceva in aer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spor la treaba! Eu am facut mancare ieri pentru prima data in noua locuinta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Taitei de orez cu ardei si carne de pui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Era cazul sa fac ceva de mancare. Ne cam saturasem toti de iaurt, telemea, salam, rosii si ardei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca nu am terminat de mutat lucrurile, dar azi, cu ajutorul fratelui meu si al lui Dumnezeu, reusim sigur (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Camera junioarei deja am aranjat-o si asa tare ii place incat ieri si-a petrecut toata seara la ea in camera. Nici n-am vazut-o la ochisori pana am chemat-o la masa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valentina, m-am gandit la tine cand am vazut ce lumina faina am toata ziua pentru plantutele mele (alea primite de la tine). Neaparat trebuie sa ti le arat sa te minunezi si tu ce mari s-au facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru ca azi e vineri, nu prea am chef de lucru. N-am insa incotro si trebuie sa misc si eu ceva. Va urez o zi faina si s-aveti spor in toate! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Buna, fetelor!
Va doresc un weekend minunat! Nici nu stiu cand a trecut saptamana. Si ce ma mai vaitam ca e luni si ca mai e asa mult pana vineri. Am avut o gramada de treaba la munca si au trecut zilele super repede. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Sanatate fetelor care-s bolnavioare si cu imunitatea slabita!
Teo, sa fie intr-un ceas bun, mutatul la noua locuinta! Si sa va simtiti bine si fericiti acolo! Abia astept sa vad poze si cu plantutele! Sigur le va merge bine acolo, daca au multa lumina. PS. Uitai sa va zic: m-am tuns scurt, aproape baieteste... Noroc ca il aranjez "arici". Dar cred ca se vede deja din avatar... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Valentina30: Oct 7 2011, 12:40 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! AM o stare de tot rahatul. Sper sa treaca repede, caimi vine sa dau pumni in gura in stanga si in dreapta!
va doresc o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si io la fel. Sper ca in wek-endul asta sa imi pun la punct toate hirtoagele si sa fac si ordine ca lumea in casa si in garaj. Toate cu ajutorul lui Dumnezeu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! E frig tare de tot! Nu eram pregatita pentru asta!
Di, sa stii ca DUmnezeu nu face facturi, si nici ordine in garaj! Asa ca apuca-te de treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va doresc un weekend fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! La mine azi a fost urit si frig, semn clar ca a venit toamna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am vazut la tv ca la munte chiar a nins binisor... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! EU azi am facut papa, si acum am in cuptor o crema de zahar ars, care nu lasa impresia ca ar vrea sa se faca! are deja mai bine de o ora de cand e inauntru si nu se prinde. Cred ca e din cauza ca prima jumatate de ora am lasat o la o temperatura mai mica. Orium, ceva tre sa iasa!
Si aici e frig bine! Laur, dar tu intri, scrii bine bine, si dupa aia dispari? Pai ce treaba e asta? Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pup pe toata lumea de altfel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:26 AM |
|