![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!!!! Anyone?? Da ci faciti mai copii??? Io mai am juma de ora de munca si cu asta basta! pe ziua de azi.
Voi ce ati facut azi?? Pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io munceeeeeeeeesc! Zau, is varza da` nu ma las!!!! Va tuc!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Eu am stat in casa ami toata ziua, apoi am plecat la cumparat de fructe, pasta de dinti, branzeturi, sunculita, etc.. Iar am lasat 100 lei acolo si nici nu imi dau seama exact pe ce. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lsa=ma ca ma fost la Metro vineri si am lasat 680 de lei si nu stiu pe ce - aka in afara de 120 despre care stiu, restu... ciuc-ciu-muciu! Au aia niste preturi de te doare bila!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Bia, insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noi am predat cheia vechii locuinte luni seara. Cand ne-am dus sa ne intalnim cu fostii proprietari, sa le aratam cum am lasat in apartament si sa luam citirea la toate, oamenii ne-au intrebat daca nu vrem sa ne mutam inapoi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Se pare ca ei nu au de gand sa vanda (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Li se ivise o oportunitate de a face schimb de locuinta cu cineva care dadea la schimb o casa. Au facut greseala de a ne anunta pe noi inainte de a vedea casa. Au fost si au vazut casa si nu le-a placut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prin urmare s-au trezit si fara casa si fara chiriasi seriosi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu si sotul meu nu mai stiam ce sa credem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Parca ne lua cu plans daca nu ne pufnea rasul. Oricum, noi inapoi nu ne mai mutam (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa se spele pe cap cu apartamentul lor cu tot ca numai rau ne-a mers acolo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La noul apartament am toate lucrurile cu fundul in sus, dar atat de bine dormim acolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu pot sa-mi explic asta. De foarte multa vreme n-am mai dormit asa bine nici unul dintre noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Trebuie sa ma mobilizez sa asez toate la locul lor pentru ca peste doua saptamani e ziua junioarei si avem invitati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare nu pot face o petrecere cu tema "Hai sa facem curatenie!" ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vremea e tare mohorata si e foarte frig. Parca as bea o cafea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!! I asa di fucking frig aici!!!!
Teo, spor la treaba! Conteaza mult sa te simti bine in noua casuta! Si ai zis ca si bucataria e mai misto nu?? Eu muncesc fara chef si fara spor, si astept sa treaca ziua! Astept cu interes sarbatorile! Noi am descoperit ca ne plac foarte mult legumele inabusite asa in nitel ulei e masline, si condimente. Practic is oleaca parpolite asa.. inabusite.. pana mea!! Is bune o zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, aia nu sint sanatosi. Pai ce, mutatul e o chestie asa... plus ca la nou locuinta banuiesc ca ati dat chiria + cel putin o luna garantie. Adica sa pierdeti voi bani si nervi ca ei sint cu curu` in sapte luntri !
Casa noua e mai buna inteleg, are mai multe conditii, insa nu imi amintesc cu e pretul chiriei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa banuisc ca ok daca ati ales-o. Da, is bune tare legumele asa, Albi. Mie imi plac inabusite si cu putin mujdei (doar 2 minute usturoiul la sfirsit, sa ii taie din putere). La mine a iesit nitel soarele azi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Puup, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am trecut in graba sa va salut si sa va urez o zi frumoasa. Am multa treaba la munca si nu prea pot sta pe net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Acum am taiat-o sa nu ma prinda sefa ca tot trece pe aici. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/90rHFreKjvs?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/90rHFreKjvs?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
i like your boobs go to prom with me? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Teo, aia chiar nu-s sanatosi la capsor (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu imi caut de lucru cu carte de munca. Azi nu m-am dus la un interviu.....dar m-au sunat cei la care vroiam sa ma duc si-s tare fericita (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:00 PM |
|