![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Felicitari Oana, sa fie intr-un ceas bun!
Di, eu pun 2 catei de usturoi la pastai cand le fierb. daca pun pastai. si ele prin gust, si gand le adaug peste legumeleparpolite, lasa ele acolo aroma de usturoi! Eu ma minunez cum unii oameni au asa o parere buna despre ei, si de fapt sunt doar niste papagali... OMG!!! back to work! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce pot sa zic? Viata mea e o telenovela (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, chiria e la fel ca in partea cealalta. Platim chiria in avans dar nu am platit garantie pentru ca la proprietari le-a placut de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acolo stateam la parter, aveam trei camere, un "hol mic" drept bucatarie, stres continuu ca iar ne inundam (am reusit performanta de a ne inunda de trei ori de la baie - si aici zic WC si de doua ori de la bucatarie), gandaci, mirosuri de la pivnita blocului si cam atat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aici stau la etajul patru, am numai doua camere insa am bucatarie faina, balcon, camara, pivnita si camera pentru uscat hainele. Sa nu mai spun de priveliste si de lumina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dincolo aveam un bloc in fata geamurilor, lumina numai dupa-masa tarziu, galagie pana tarziu, mizerie... Punand in balanta cele doua locatii, asta de acum este mult mai buna zic eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am mentionat ca dormim ca valizele in gara? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma felicit ca m-am mutat aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oana, bafta la angajare! Te astept cu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare lume buna!Mi-a murit laptopul si cand stiu cata nevoie am de el
...am noroc ca e mobilul cu adevarat smecher Oana bafta si mult succes...si pe mine m-au contactat de la agentie pt.un job extra...muncesc ca migul...laas ca e bine.sarut mana lui Doamne Doamne Teo ma bucur ca te simti mult mai confortabil in noua locuinta...am inceput sa impachetez si eu din lucruri Albino si eu mor dupa legume inabusite dar numai cu ulei de masline.crud...ce savoare gnam gnam...eu de la un timp mananc numai tampenii... Di.Still.Book.Kryssa salutari si o seara frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare!
Bre, da ocupata mai azi toata lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... nu ca io n-as avea o caruta de treburi. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.Eu m-am intors de la interviu dar cam cu coada intre picioare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mic salariul,dar mic mic nu gluma
Voi ce faceti? Aveti caldura in casa? La noi nu au dat drumul la caldura. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu numai ce am mancat si m-am cam umflat!
Oana, cum mic? Cat de mic? asa de mic? SI eu am o groaza de treaba, dar cheful imi lipseste total. Si nici nu cred ca va mai reveni vreodata! Laur am vazut o pisica pe fb. ce e cu ea ? Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
700ron de la 9 dimineata pana la 7 seara sau part-time 4 ore -350 ron intr-o luna (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of, Doamne... toate merg prost in tara asta! Ne-o uitat Dumnezeu!
Eu am dat drumul la caldura ieri, ca parca eram intr-un cavou. Da` mai cu frica, asa.... ca nu stiu ce ne facem la iarna daca dam drumul de acuma! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io am niste soamne in mine .. pff
|
|
|
![]()
|
|
Am vb cu instalatorul si vine sambata dimineata! Dat fiind faptul ca eu plec la 8 de acasa dimienata si ajung inapoi la 8 seara, sansele sa reusim in timpul sapptamanii sunt mici, asa ca vine sambata! tare nu as vrea sa ma inund!
Oana, da, intr adevar foarte putin! Mai cauta!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:55 PM |
|