![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ne-am vazut in centrul vechi, eu, Globe si Stiletto, acum 2 saptamani si ceva. Diana, pai am anuntat intalneala. Pe atunci inca era cald si eram la fara maneci. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu ma bucur mult ca v-am revazut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Globe era asa tare draguta si finuta si Bia foarte sexoasa, am reusit sa pun si mana pe cele 2 minuni. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) felicitari cu cursul, cand incepi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Tremur ca un c**** in ploaie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La noi e iarna in toata regula (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vai de capul nostru daca am inceput asa devreme sa dam drumul la centrala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu nu mai zic nimic de Huidu. Unii chiar isi cauta moartea cu lumanarea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am fosrte mult de lucru, insa chef ioc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Prin urmare, frec menta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vreau si eu intalneala! Daca vin la vara in Dobrogea, faceti intalneala si cu mine la Bucuresti? Va roooooog! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu stiu exact cum vor decurge lucrurile si cat de inglodata in datorii voi fi dupa nunta din mai, dar eu tot sper ca ne vom cunoaste la anu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Facem o intalnire?
Diana? Cindy? Restul fetelor din Bucuresti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa facem, am zis.
Azi voiam sa profit de ziua frumoasa de afara si sa spal. Dar se racordeaza la apa un bloc nou de linga noi si apa curenta a fost intreupta. Si cea care vine acum e maron, deci trebe sa mai astept nitel cu spalatul daca nu vreau sa imi fac lucrurile varza!!! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, te-am sunat sa stii, dar cred ca nu aveai semnal sau ceva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Teo, mie mi-ar placea sa te vad. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cindy, mersi frumos.. am inceput cursul saptamana trecuta, si am dat deja mai multe testari. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O sa mai vin pentru o nunta peste vreo 2 luni (asta in caz ca nu mai am alta treaba pana atunci, cine stie...). Oamenii se cunosc de 2 luni si se iau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo, fetele din Buk, ati fost pe la nunti, aveti idee cam cat se da... sau depinde mult de locatie? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Depinde de locatie. Eu zic sa intrebi cat costa meniul si sa dai peste cam 25% minim. Meniurile pot incepe de la 150-200 de lei pana la 900-1200 lei (sau chiar mai mult pentru fitosi) de persoana, depinde de locatie si da, de meniu.
This post has been edited by Stiletto: Oct 18 2011, 07:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
1200 de persoana? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) bine ca nu stiu fitosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da si eu stiu tot la fel, daca dai dublu fata de costul meniului, e foarte ok. Si eu am fost sambata la nunta si asa am procedat.
Si mie mi se pare exagerat 900-1200 pt meniu, chiar ma gandeam sapt. trecuta ca scopul nuntii nu e de fapt sa mananci si sa te indopi, fie ce delicatese or fi. Adica nah te imbraci la 4 ace, machiezi si apoi mananci pana plezneste rochia pe tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si te ia inevitabil somnul pe scaun, in loc sa petreci. Si asta o spune o persoana gurmanda. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Parca totul se reduce la mancare la noi. Ce tare, dupa 2 luni se casatoresc?!? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Si eu vreau sa ne vedem, sapt. asta nu pot pt ca sunt full si in weekend plec din oras, sapt. viitoare? Bia, fetele din Buc.? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua" Eu sunt la munci, am o stare de tot rahatul! Persista starea vad, sper sa fie astenie de toamna! Ca daca nu e, inseamna ca e depresie! Si nue bine!
Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mersi de info. De obicei si eu dau dublul meniului sau mai mult... (daca aflu cumva, ca mi-e aiurea sa intreb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar chiar 1000 de euro n-avem de dat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Da, Cindy, si mie mi se pare nasol... in loc sa ajuti cuplul proaspat casatorit, ajungi prin a da o parte maricica din bani pe 15 feluri de mancare din care mananci 3... doar ca sa faca localurile bani din treaba asta. A devenit o afacere.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Globetrotter: Oct 19 2011, 03:12 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:47 AM |
|