IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Cindy
post Oct 17 2011, 09:29 PM
Post #611

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ne-am vazut in centrul vechi, eu, Globe si Stiletto, acum 2 saptamani si ceva. Diana, pai am anuntat intalneala. Pe atunci inca era cald si eram la fara maneci. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu ma bucur mult ca v-am revazut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Globe era asa tare draguta si finuta si Bia foarte sexoasa, am reusit sa pun si mana pe cele 2 minuni. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
felicitari cu cursul, cand incepi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Oct 18 2011, 09:46 AM
Post #612

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Tremur ca un c**** in ploaie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La noi e iarna in toata regula (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vai de capul nostru daca am inceput asa devreme sa dam drumul la centrala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu nu mai zic nimic de Huidu. Unii chiar isi cauta moartea cu lumanarea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fosrte mult de lucru, insa chef ioc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Prin urmare, frec menta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Vreau si eu intalneala! Daca vin la vara in Dobrogea, faceti intalneala si cu mine la Bucuresti? Va roooooog! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu stiu exact cum vor decurge lucrurile si cat de inglodata in datorii voi fi dupa nunta din mai, dar eu tot sper ca ne vom cunoaste la anu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 18 2011, 01:30 PM
Post #613

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Facem o intalnire?
Diana? Cindy? Restul fetelor din Bucuresti?

+Quote Post
Diana.
post Oct 18 2011, 01:44 PM
Post #614

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O sa facem, am zis.
Azi voiam sa profit de ziua frumoasa de afara si sa spal. Dar se racordeaza la apa un bloc nou de linga noi si apa curenta a fost intreupta. Si cea care vine acum e maron, deci trebe sa mai astept nitel cu spalatul daca nu vreau sa imi fac lucrurile varza!!!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 18 2011, 06:27 PM
Post #615

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Diana, te-am sunat sa stii, dar cred ca nu aveai semnal sau ceva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Teo, mie mi-ar placea sa te vad. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cindy, mersi frumos.. am inceput cursul saptamana trecuta, si am dat deja mai multe testari. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
O sa mai vin pentru o nunta peste vreo 2 luni (asta in caz ca nu mai am alta treaba pana atunci, cine stie...). Oamenii se cunosc de 2 luni si se iau. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo, fetele din Buk, ati fost pe la nunti, aveti idee cam cat se da... sau depinde mult de locatie?

+Quote Post
Bia
post Oct 18 2011, 07:05 PM
Post #616

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Depinde de locatie. Eu zic sa intrebi cat costa meniul si sa dai peste cam 25% minim. Meniurile pot incepe de la 150-200 de lei pana la 900-1200 lei (sau chiar mai mult pentru fitosi) de persoana, depinde de locatie si da, de meniu.

This post has been edited by Stiletto: Oct 18 2011, 07:06 PM

+Quote Post
Laryss_A
post Oct 18 2011, 08:44 PM
Post #617

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

1200 de persoana? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) bine ca nu stiu fitosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 18 2011, 10:28 PM
Post #618

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Da si eu stiu tot la fel, daca dai dublu fata de costul meniului, e foarte ok. Si eu am fost sambata la nunta si asa am procedat.
Si mie mi se pare exagerat 900-1200 pt meniu, chiar ma gandeam sapt. trecuta ca scopul nuntii nu e de fapt sa mananci si sa te indopi, fie ce delicatese or fi. Adica nah te imbraci la 4 ace, machiezi si apoi mananci pana plezneste rochia pe tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si te ia inevitabil somnul pe scaun, in loc sa petreci. Si asta o spune o persoana gurmanda. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Parca totul se reduce la mancare la noi.

Ce tare, dupa 2 luni se casatoresc?!? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

Si eu vreau sa ne vedem, sapt. asta nu pot pt ca sunt full si in weekend plec din oras, sapt. viitoare? Bia, fetele din Buc.?

+Quote Post
albinuza
post Oct 19 2011, 12:41 PM
Post #619

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua" Eu sunt la munci, am o stare de tot rahatul! Persista starea vad, sper sa fie astenie de toamna! Ca daca nu e, inseamna ca e depresie! Si nue bine!
Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 19 2011, 03:01 PM
Post #620

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mersi de info. De obicei si eu dau dublul meniului sau mai mult... (daca aflu cumva, ca mi-e aiurea sa intreb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar chiar 1000 de euro n-avem de dat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Da, Cindy, si mie mi se pare nasol... in loc sa ajuti cuplul proaspat casatorit, ajungi prin a da o parte maricica din bani pe 15 feluri de mancare din care mananci 3... doar ca sa faca localurile bani din treaba asta. A devenit o afacere.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by Globetrotter: Oct 19 2011, 03:12 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:47 AM