![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoaaar!
Mai gagici, mie nu-mi place sa merg la nunti. O fi bine, o fi rau, da` in general nu-mi plac nuntile, nu`s de ce! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io am o placinta de bostan in cuptor. Si tre sa ma bag sa fac foaie pentru a cu brinza. Si mai am si alte trebi... n-am timp de plictiseala si nici de depresie. Cred ca ma ajuta magneziul, nu altceva! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare!Acilea ploua,frig si atat de urat...brrr nu pot sa cred ca deja trec la haine de toamna.
Ofer cafea espresso,machiato,frappe,moccacino,capucino.latte machiato ..cine doreste?va urez o zi placuta si lipsita de incidente neplacute si persoane ciufute! ...a si sunt plin de cutii pana in gat,mama lui de mutat,Teo help me dai o mana?pupaceala la tine! Albino cred ca e ceva in aer ca si eu am o stare prelungita de coco... Cata harnicie la Diana..moammmma placinta cu bostan balesc,ce amintiri,cand traia bunica,ne adunam mereu pe langa cuptor..seara si placinta,ziua si negresa sau turta dulce...vrea sa fiu din nou copil! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt la munci, sunt o idee mai bine azi!
Laur, da la mine toata cafeaua pe care o ai!!! si spor la aranjat in casa! AM avut un meci azi dimineata cu niste sfecla murata, bagata intr o punga! am facut numai zeama de sfecla in toata bucataria la 7 dimieneata. A fost greu sa sterg! devenea totul roz!! Damn!! Sfcla e conforma? ca nu am apucat sa ma uit la alimente! O zi buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Nici eu nu eram prea incantata de nunti, dar in ultimii ani am fost la cateva unde m-am simtit foarte foarte bine... asa ca mi-am mai schimbat un pic "feeling-ul" in legatura cu ele.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sfecla cica gatita are IG de 65, Albi. La mine azi e o zi superbaaaa, am soareee!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Laur scumpule, ce dai daca vin sa te ajut? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu ma mai laud cu nimic pentru ca sunt sfioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi am baut doua cafele (eu, care beau doua - trei cafele pe luna!) si zici ca sunt bagata in priza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) AM terminat tot ce aveam de facut si acum imi caut de lucru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Soare si misto si la noi azi. Albi, muma ei de depresie! Ia baga repede o bere si ceva comedii! Te astept cu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aia cu nuntile si pe mine ma intereseaza. La anu o sa fiu nasa (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Inca nu stiu cat ar fi bine sa dau la masa, mai ales ca nici n-am gasit oala cu galbeni de la capatul curcubeului (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) Viitorii fini au spus ca va fi o nunta mica si fara pretentii, dar asta nu ma ajuta prea tare. In plus am probleme existentiale cu gasirea rochiei perfecte si a accesoriilor de rigoare (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ce pot sa zic? Daca n-am nimic de facut, imi fac tot felul de ganduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, am vazut ca sfecla cruda are 35. murata oare?
Sa va spun ultima gaseala de la mine de la munca. Au inchis sala unde mancam,pentru ca e mizerie. E evident sa fie mizerie, pentru ca nu exista o persoana angajata sa faca curat. Este prima firma unde vad ca nu exista persoana care sa faca curatenie. SI mai exista si factorul marocani, care aia nu stiu sa manance fara sa le cada din gura! Generalizez evident. SUnt si marocani civilizati.Dar avem aici cateva specimene care fac aia o mizerieee!!! si asadar lumeaa mancat pe unde a putut, cu castronu cu mancare in mana. Eu am mancat la mine in cutie. Asa de bine ce miroase acum a omleta cu marar aici la mine!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asta cred c a fostmaximul. Ba nu! Ranìmane sa ne inchida buda! Sa inebunesc daca nu ma pish in curte! Teo, eu incerc sa reduc cafeaua---1 Beam 4.5 pe zi! Acum doar 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Albinuza, cum rezisti fetitza draga acolo? in conditiile acelea? Nu cred ca ti-e deloc usor... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Teo, ai grija la cata cafea bei, mai ales daca nu esti obisnuita. Ai grija la inimioara! Eu beau de obicei un singura pe zi, si aia mica si indoita cu lapte. Ce treaba aveti cu sfecla, dragelor? Eu o ador si cruda dar si fiarta, in salate sau chiar asa, rontzaita ca pe mere sau morcovi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu, nu imi place neam aici, dar dat fiind faptul ca m-am bagat constienta in ce m-am bagat cu apartament si alte alea, si i-am promis ca o sa ii fiu alaturi, acum stau si mai inghit nitel!
De sfecla intrebam io, pentru ca am reinceput Monti, si nu mai tineam minte IG-ul la sfecla! As vrea sa vand masina! |
|
|
![]()
|
|
Am priceput acu' albinuza. Si nu pot sa spun decat ca va doresc sa reusiti sa rezolvati mai repede toate problemele si cheltuielile, ca sa nu mai fie nevoie sa te chinui in asa conditii la job.
Cu Monti, dupa cum stiu si fetele, eu nu le am deloc... dar stiu ca sfecla este una dintre cele mai bune legume. Si aici ma refer la continutul in vitamine si oligoelemente. Este foarte buna atat cruda dar si gatita in diverse afectiuni ale apartului digestiv, dar mai ales pentru detoxifierea organismului. Pe mine sfecla rosie si morcovii m-au ajutat in mica mea dieta pentru slabit. E drept ca zilnic mancam sfecla si morcovi, fie ca legume crude, rontaite ca si gustari intre mese, fie in salate de cruditati sau chiar fierte, drept garnitura la mancare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:10 AM |
|