![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, e buna. Insa nu pentru cei cu hipertiroidie/basedow, pentru ca are cel mai mare nivel de iod in continut dintre toate chestiile comestibile pentru om. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna. Sunt bine.Racita inca de pe atunci si nu imi mai trece cu nimic.Asta e m-am obisnuit cu ea, stiu ca nu e bine, dar nu am ce face.La munca e nasol ca avem foarte multe comenzi si nu le facem fata trebuie sa stam si peste program dar nu ne plateste.in fine etc uri deastea. Pupici tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! :*
Imi ia iubi laptop! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt fericita!!! This post has been edited by Stiletto: Oct 20 2011, 08:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryssu, ceva nu e in regula, nu e deloc normal sa fii atita timp bolnava! Cite kile ai acuma? Ia ceva pentru imunitate neaparat!!!
Sa il porti sanatoasa, Bia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am niste ameteli tare dubioase si nu stiu de ce. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Kryss, si mie mie se pare cam nefireasca raceala asta a ta. Te tine de prea multa vreme. Incearca sa mergi la un control, sa vezi despre ce e vorba. Nu e bine sa ignori o raceala asa lunga.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu raceala incerc sa o iau din scurt cu eferlagan, upsarin si uneori suplimentez cu paracetamol sinus... desigur numai cand imi "curge rau caloriferul". Pe mine cred ca ma ajuta mult si faptul ca sunt o consumatoare constanta de ceaiuri de plante, miere si polen. Iar in zilele cand raceala imi da tarcoale, iau un pic mai multa miere si beau ceai cu catina, macese, anason, maghiran, musetel si busuioc. Fac un ceainic mare de ceai (4-5 cani de apa), cu toate plantele enumerate si il beau pe tot pe parcursul zilei. Daca am dispozitie buna, mananc si o lamaie. Ceva-ceva din toate astea sigur ma ajuta, caci scap repede de raceala. De regula, in ziua urmatoare nu mai am nimic. Diana, ai grija cu ametelile. Sunt atat de inselatoare. Pot fi doar un semn de oboseala dar uneori mai pot ascunde si alte neplaceri mai mari. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! mie nu imi ia nimic iubi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kryss ai grija de tine! Eu sunt la munci, sunt binedispusa azi! Sper sa ma mentin asa! E vineri, inca 5 ore de munca maine si vine weekend ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! Abia m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Salutare! Am fost in China Town.
|
|
|
![]()
|
|
Am mutat chestiile despre cadouri la .. cadouri: ce si cui
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.De kg nu ma plang slava domnului am o gramada, dar cred ca ai dreptate am imunitatea scazuta.O sa ma duc si la doctor sa vad ce am.Va pupic.O seara placuta.
Ps: Nu imi gasesc de incaltat pt marimea mea (41)! Ma ajuta careva? Diana ce este in China Town? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:19 AM |
|