IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Bia
post Oct 22 2011, 12:00 AM
Post #651

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu trebuie sa ma epilez dar mai stau pana saptamana viitoare cand imi vine barbatul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Valentina30
post Oct 22 2011, 12:26 AM
Post #652

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Multam de precizari, Cindy. Un sfat bun e oricand bine-venit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Totusi, referitor la studiile americanilor eu sunt foarte sceptica. Timpul si experientele trecute, au demonstrat ca aceste "studii" facute de americani sunt directionate fix pe interesele lor economice. Mai precis rezultatele publicate de ei, mai peste tot, au un scop bine determinat, acela de a obtine (intr-un fel sau altul) tot felul de avantaje economice (financiare, de pozitionare pe diverse piete, etc... uneori chiar unele scopuri pe care cu greu le-am putea imagina).

Cu privire la maturitatea sexuala precoce la fetite, chiar nu cred ca are legatura cu laptele consumat. Cunosc cateva exemple graitoare, care darama total acest "mit".

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2011, 12:30 AM
Post #653

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nici eu nu cred in "dezavantajele" lactatelor. Cu atit mai mult cu cit incearca sa ni se se bage in cap ca margarina e sanatoasa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Oct 22 2011, 01:01 AM
Post #654

Incurabil

Dupa umila mea parere, margarina tortureaza nu doar ficatul ci si stomacul... si contribuie incet dar sigur la afectiunile de colon si foarte mult la ingrasare.

Dar fiecare face cum doreste si cum crede ca e mai bine pentru propriul organism. Am invatat sa respect optiunile fiecaruia in materie de alimentatie. Si aici ma refer desigur, mai ales la cei apropiati, carora imi permit sa le dau cateva sfaturi... dar le si spun ca sunt numai simple sfaturi si sa le trateze, ca atare.

Revenind un pic la lactate (laptele, iaurtul si derivatele lui, precum si branzeturile slabe), acestea m-au ajutat foarte mult in mica mea dieta. Deci m-au ajutat sa slabesc frumos, dar in acelasi timp sa nu ma simt slabita. Plus de asta, laptele a devenit prietenul de nadejde al stomacelului meu, afectat de ulcer.

This post has been edited by Valentina30: Oct 22 2011, 01:03 AM

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2011, 01:28 AM
Post #655

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ca sa nu mai vorbim de osteoporoza, Valentina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In copilarie avem nevoie de el pentru a creste, apoi pentru a avea piele si par si unghii frumoase iar apoi ca sa nu ne crape oasele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Oct 22 2011, 07:19 AM
Post #656

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Neata! Am fost si in dragonul rosu,dar majoritatea vindeau en gros. Azi am multa treaba. De bagat la spalat, de facut curat, de calcat hainele, de gacut mancare. Si cam atat deocamdata. Vad eu pana la sfarsitul zilei.

+Quote Post
albinuza
post Oct 22 2011, 08:36 AM
Post #657

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Eu sunt pe metereze la munca. Este foarte frig! Eu nu ma preaomor cu lactatele, dar nu pentru ca nu imi plac. Pur si simplu nu prea mananc. Acum imi da Mr. ca el mananca, si bag si io in gura!
Colega-mea ma ucide! Ea vine la munca, doar ca sa dea drumul la un robot de sudura. Ea pe luna cred ca are practic ce sa faca inn jur de 5 zile. In rest sta. Dar nu oriunde. Sta la mine in cutie aici, si imi spune de un mil aceleasi lucruri. SI eu chiar am treaba! Adica eu sunt platita pentru ceva!! Si ma scoate din minti!! Cum sa ii spun fimeii sa isi gaseasca ceva de treaba si sa ma lase in pacce' M-am gandt chiar sa le zic sefilor sa ii dea ceva de facut. Orice!!!!!!!!!
Weekend fain :(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Oct 22 2011, 09:16 AM
Post #658

Incurabil

QUOTE(Diana @ Oct 22 2011, 02:28 AM) *
Ca sa nu mai vorbim de osteoporoza, Valentina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In copilarie avem nevoie de el pentru a creste, apoi pentru a avea piele si par si unghii frumoase iar apoi ca sa nu ne crape oasele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ai foarte mare dreptate, Diana! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Kryss, programul tau de azi seamana mult cu al meu: de facut curat de gatit, de aranjat sifonierele si de bibilit la flori...

Albi, nu ai putea sa-i spui direct acelei colege ca ai de lucru si ai nevoie de liniste sa te poti concentra? Ma gandesc ca nu prea pricepe apropourile... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 22 2011, 10:57 AM
Post #659

make-up artist

Test??? Se poate posta?

Edit: Scuze, nu puteam posta.

Parerea mea este ca americanii studiaza de multe ori mult si prost. M-a uimit ca la ei pe piata nu se pun in circulatie dispozitive medicale (aici amintesc implantele) decat dupa 10 ani de testare. La modul in care evolueaza tehnologia mi se pare cel putin absurd sa ceri 10 ani de testare. Si nu e vorba doar despre exemplul dat. Eu nu am incredere atat de mare in studiile lor. Europenii mi se par mai dezghetati la minte din punctul asta de vedere.

Cat despre margarina, este de-a dreptul insuportabila pentru mine. Vomit instant daca o manac de mic copil. In prajituri, etc, o tolerez mai binisor dar asa pe paine n-o suporta stomacul meu. Cand eram copii matusa mea (sora mamei) dadea copiilor multa margarina (exact in perioada ei de celebritate maxima) iar mama refuza sa o puna pana si la gatit din cauza ca a vazut ca mi-a dat o data, de doua ori, de trei ori si am vomitat-o. Toata lumea insa o critica pentru faptul ca ne hraneste cu unt facut la taranii de pe la munte, de-ala galben de gras ce e, si ca ne imbolnaveste. Acum cand ma uit la verii mei care-s toti supraponderali parca imi vine s-o imbratises de si mai multe ori pe mama.

This post has been edited by Stiletto: Oct 22 2011, 11:05 AM

+Quote Post
Bia
post Oct 22 2011, 01:08 PM
Post #660

make-up artist

Fetelor, nu activam si noi Taptalk pentru elady? http://tapatalk.com/
Eu intru de cateva zile pe cateva forumuri din afara de pe iPhone si mi-ar placea sa intru si pe elady mai usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pleaaase!!! Pretty please!

+Quote Post

100 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:10 PM