![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai margarina intra la cu totul alta "mancare de peste", la capitolul advertising, nici un nutritionist reputat nu va recomanda margarina in alimentatie. Asa si laptele este marketat ca "the nature's perfect food", cand de fapt nu este chiar asa. In plus, cercetatorii de la Harvard au ca singure obiective cercetarea si expertiza. Desigur ca studiile acestea nu iau mai mare amploare pentru ca exista o mare industrie a lactatelor si asta ar presupune colapsul financiar al marilor corporatii, aici intervin interesele proprii la scara larga, nu invers!
Cat despre osteoporoza, este demontat si mitul asta in articolul catre care am dat link. Exceptie ar fi iaurtul, din cauza bacteriilor sanatoase prin procesul de fermentatie. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si iaurtul e facut tot din lapte cu hormoni de crestere si nico o bacterie nu poate neutraliza asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu e vorba ca vreo bacterie neutralizeaza ceva, ci e vorba de procesul in sine de prelucrare; concluzia este ca e o alternativa mai buna la lapte.
Ma rog, nu mai intru in polemici, daca sunteti interesate, sunt pe net suficiente studii pertinente conduse de experti, nu publicitari. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
M-am intors de la joburile de azi. Cred ca Cindy vrea sa spuna ca iaurtul chiar si din lapte cu hormoni macar mai are acolo o bacterie buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Indiferent de cate studii or sa mai publice americanii, doar ca sa ne directioneze spre ce doresc ei, sunt convinsa ca laptele, oricati hormoni se zice ca ar avea in el, are infinit mai multe beneficii.
Si asta o spun, in cunostinta de cauza, citind pana acum tot felul de studii, si pro si contra consumului de lapte. Cindy, sper sa nu te superi ca spun acest lucruri, dar nici-un studiu al americanilor nu ma va convinge sa renunt la consumul de lapte. Experienta (atat cea personala, cat si a apropiatilor pe care-i cunosc foarte bine) bate orice teorie scrisa. Desi nu te cunosc personal, sunt convinsa ca esti o persoana draguta si bine intentionata, avand in vedere ca rezultatele "studiilor" la care faci referire, ar fi in favoarea sanatatii noastre (cel putin teoretic). De aceea apreciez ca atare intentia ta de a face cunoscute aceste studii. Iti respect opinia si mai ales felul delicat si civilizat in care ai impartasit-o aici pe forum. De la mine catre tine, ganduri bune si o imbratisare. (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) This post has been edited by Valentina30: Oct 23 2011, 09:11 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Ce fac fetele? EU inghit cafeaua. AM papat, si acum astept sa se dezghete carnea ca sa fac o ciorba de perisoare!
Acum o frec nitell pe net. DUminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna Albinuta!
Ce idee buna cu ciorbita de perisoare!!! Nu stiam ce sa mai gatesc saptamana viitoare. Mi-ai dat o idee nemaipomenita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , mai ales ca nu am mai gatit asa ceva de multa vreme... Mai am in plan si o tochitura cu mamalguta si niste cartofi frantuzesti. Sa vad cum le programez. Acush am venit cu Boaba de afara si i-am dat sa pape. Iar face mofturi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... cred ca-i dau bataitza. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Azi n-am nimic important de facut. Si cum e duminica, am sa bibilesc pe la flori si am sa "scarman" un pic Boaba, poate-i fac pofta de mancare. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am terminat ciorba, acum am in cuptor macrou, si astept sa se faca in scopul de a il manca, dupa care dushulet si mers la plimbare. Aici este festa del tartuffo, si e targ in fiecare weekend intr un oras de langa mine. Mergem si noi sa belim ochii, ca cu banii stam cam prost. Inspre foarte prost. Achizitionarea unui apartament, implica foooarte multe cheltuieli, in afara de pretul apartamentului, si nu mai spun cate sunt surpriza. E epuizant!!!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eh Valentina, nu ma supar si nici nu o iau personal, eu doar am prezentat informatii si fiecare le filtreaza dupa cum considera de cuviinta, nu am eu nici un fel de castig sa va convertesc. In plus, conceptii existente de sute de ani, sunt greu de schimbat, advertising-ul excesiv inoculeaza si intareste aceleasi idei. Eu insami am fost foarte socata cand am citit/ascultat de la nutritionisti de-ai nostri! si apoi m-am informat si din alte surse, si greu am acceptat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trecand intr-un registru mai funny, sa va povestesc cum m-a compatimit un mosulica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Veneam eu de la sala, seara, obosita, singura, a vrut unul mai middle-aged sa ma agate, i-am zis politicos ca nu sunt interesata si apoi un mos care probabil a vazut scena, asa pe un ton de trezeai mortii din somnul adanc, fata frumoasa a tatii, Ce blestem s-a abatut asupra ei, tot singuura!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) LoL, si chiar daca as fi fost singura, ce e asa mare tragedie?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apropos de fumei singure, am fost cu Bia la fiml si m-am simtit excelent! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:56 PM |
|