IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Bia
post Oct 24 2011, 10:57 AM
Post #681

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bai, am mancat doo gogonele si un castravete. Pui am mancat juma e piept iar branza nush ca nu am numarat. Buna branza!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Oct 24 2011, 11:22 AM
Post #682

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iar te lauzi... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 24 2011, 11:52 AM
Post #683

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Eu anunt ca de sambata am terminat TOT de asezat la locul lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt taaaaaaaaaaare mandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca tot ati vorbit de lapte... Din frigiderul meu nu lipseste niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici el si nici derivatele lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate sa se tot descopere chestii si trestii, ca eu tot nu renunt la el. Paine n-avem voie, mamaliga n-avem voie, soia e modificata genetic, legumele si fructele sunt pline de pesticide, carnea este plina e e-uri, acum si laptele e pus la zid? Pai sa ne zica cercetatorii astia destepti (care in mod sigur baga in ei lapte, paine, etc) ce ar trebui sa mancam, pentru ca pana acum nimeni nu a reusit sa dovedeasca inutilitatea alimentatiei si nici ca te poti satura si supravetui doar cu aer.
Eu sunt de parere ca nu alimentele sunt de vina ci excesele.
Ma duc sa pun poze la alte topicuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poftiti de vedeti!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 24 2011, 12:53 PM
Post #684

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna ziua.

La felul in care sunt poluate aerul si apa, nimic nu mai este sigur in ziua de azi.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Poate doar daca it cresti singur rosii in varful muntelui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar, din pacate, nu prea avem alternative pt ca, vorba lui Teo, nu ne hranim cu aer. Asa ca nu ne ramane decat sa incercam sa alegem ce credem ca e mai putin daunator, deci raul cel mai mic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cindy, si eu mai fac chestia de la monti la mcdonalds. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca sunt pofticioasa...

Eu m-am uitat ieri toata ziua la un telefon, ca ale mele sunt cam distruse si vreau unul nou... Aveti sugestii? As vrea sa fie mai ieftinel, cam in jur de 100 euro la liber, sa mearga bine wi-fi-ul si sa nu aiba nivelul de radiatii prea mare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Globetrotter: Oct 24 2011, 12:53 PM

+Quote Post
albinuza
post Oct 24 2011, 02:00 PM
Post #685

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Zi proasta! Cel putin pana acum! O sa vedem care e situatia pana la sfarsitul zilei!
Eu am fost ieri la targ, mi.am cumparat inca o traista de atarnat de gat si un rucsacel din ala gen indian, hand made, colorat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mr a zis ca e tiganesc si ca nu iese si cu mine si cu el din casa! I-am zis ca o sa ies doar cu el! cu rucsacul!
Va pup, ca am treaba in continaure! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 24 2011, 04:20 PM
Post #686

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Proasta zi, intr-adevar. Ne-a venit un spam-bot care a postat 25 de mesaje in mai putin de 8 minute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 24 2011, 04:34 PM
Post #687

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna, fetelor!
Eu m-am machiat sa ma duc undeva dar m-am razgandit. Mi-e somn... M-am machiat degeaba.

+Quote Post
albinuza
post Oct 24 2011, 07:15 PM
Post #688

V.I.P.

BUna seara! Eu stau la munca pana la 8. E mult de treaba! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 25 2011, 09:03 AM
Post #689

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Albi, mare minune sa nu te trezesti intr-o zi ca se inchina toti sefii aia ai tai la o statuie ce ti-au facut-o in curtea firmei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi am reusit sa gasim un nene care sa ne monteze termostatul si sunt mai linistita acum. Imi statea problema asta pe creier, mai ales ca centrala mergea intr-una (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pana una alta, ma tot gandesc la meniul pentru ziua junioarei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Anul trecut au avut mare succes mini-snitelele de pui cu seminte si mini-pizzele, prajiturile si tortul castel. Anul asta n-as face aceleasi aperitive (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si la ce forma sa dau tortului ma tot gandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dupa cum se observa, am multe la care sa ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 25 2011, 10:31 AM
Post #690

V.I.P.

Neata! Da, am vazut si io ca de cateva zile sunt maimult plecati de la firma! cred ca la statuei lucreaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu m-am trezit racita! Aseara am prajit pana la 10 la niste chiftele de conopida! M-a luat batzul!!
AM o groaza de treaba si azi, asa ca va pup!!
Io o sa am nevoie de un meniu tare pentru Craciun, pentru ca va fi prima masa in familie la casa noastra. Familie adica si familia lui gen ma-sa tac-su! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:31 AM