![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna saraaaa!
Azi mi-am luat costum de Halloween. Evident nu putea fi decit de Vrajioarea Cea Rea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu` sa vad de unde fac rost de-o matura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! IO am capul infundat!! Cand e bre halloweenu'? eu sper weekendul asta sa imi cumpar ori ciocate, ori bocanci din aia gen de aramata!
A nins la munte aici, si se vad asa de misto muntii albi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am un maldar de treaba! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa ne faci poze cu muntii pls!!!! Halloweenul e pe 31. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
AM facut vreo 2 azi dimineata da "e departe muntii" si nu cat de bine se vede zapada!! dar o sa incerc!!
|
|
|
![]()
|
|
Saluuuuut! Eu acum am venit de la film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua, ca nu mai e dimienata! Eu muncesc pe aici de imi ies ochii! Am o groaza de treaba si nici macar celmaimic chef! Eu 12 ore juma pe zi, le petrec la munca. cu drum inclus! E nitel cam mult. Ar trebui sa imi mai taie din chirie! ca practic ar putea locui altcineva pe timpul zilei!!
acum va pup si back to work!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna. Raceala mea cred ca este o alergie la ceva de pe la munca, dar nu stiu ce este. In rest sunt bine. Trebuie sa-mi fac ochelari de vedere( am avut dar i-am pierdut sau mi i-a luat cineva). Acasa sunt toata o treaba ca deobicei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca nu ma laud eu cine sa ma laude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La munca e o harababura totala (comenzi peste comenzi).Sunt bine. Va pupicesc pe toti.
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Pai Kryss mergi si fa.ti un test pentru alergii! asa nu te mai alergizezi in permanenta! Eu mai am o ora si termin munca, dupa care nitel shopping de papa, si acasa. Tre sa decongelez frigiderul azi, ca nu am mai facut-o de multisor!! Voi ce faceti weekendul asta? Va pup siun sfarsit de saptamana fainde tot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Io am facut repede ceva de haleala si dupa m-am apucat de treburi, ca la mine e ca la porci!!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Care iesiti in oras?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:39 AM |
|