![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutareee!
Bia, eri nu as fi putut, a fost ziua de nastere a unui vecin cu ccare ne-am imprietenit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri am facut curat insa nu am terminat. Azi tre sa fac ceva de mincare. Si nu am nici cea mai vaga idee ce anume sa fac! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am iesit noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu fac curatenie si las un pui sa se gateasca in cuptor. Problema e ca mi-am stricat aspiratorul ca toanta si nu mai am decat unul mic, folosit de regula pt mobila si retusuri rapide, si o sa bibilesc cu asta flamboiant. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, a fost funny! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa-ma ca am doo si nici unul nu trage cum trebuie. Sau, cel putin, asa mi se pare mie!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Eu am facut o ciorba de burta care nu are niciun gust, legume pentru somonul pe care il vom manca mai incolo, acum ma apuc sa fac o prajitura cu visine din compot, ca mi.e pofta maxim, dupa aia baita, bibilit personal si gata ziua! Va pup tare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, ori burta era fiarta, nu doar oparita, ori ii mai tebuia un os de vita la fiert.
Si visinele din compot le pui la fel ca pe celelalte? Mi-ai dat o idee!!! Padurea neagra cu visine din compot! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu le pun in tava cu nitel zahar, de azi cu fructoza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SI le bag singure la cuptor nitel. Dupa aia pun aluatul. Nu am maifacut pana acum. dar ma gandes ca nu aare ce sa fie rau!
As vrea sa fac si io odata o padurea neagra! Si eu am impresia ca burta era fiarta, pentru ca intra relativ usor furculita in ea inainte sa o pun la fiert! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, poate iesiti si voi cu noi weekendul viitor. Am planuit BOA pentru sambata viitoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E in Herastrau deci e aproape de tine si mister. Nu va usuca nici taxiul pana acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe-aci au fost zilele Craiovei.. Am fost la concert sa-i vad pe Phoenix si Loredana, a fost foarte fain. Pacat de locatie si de frig. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si prin centru a fost plin de tarabe, mese si oameni, in nici un an n-au fost asa multe. Parca eram prin Germania pe undeva, la un festival al berii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doar peruanii stricau atmosfera. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mancat mici de Deva, si lipie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , covrigi, bere, si kurtoskolac foarte bun (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . This post has been edited by Globetrotter: Oct 31 2011, 12:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Io am o stare de kkt! Vreau acasa!!! In Romania adica!! ZIua de ieri mi se parea ca nu se mai termina!!! Voi ce faceti? O saptamana faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:55 AM |
|