IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Cindy
post Nov 4 2011, 02:57 AM
Post #731

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da da, dupa ce te tragem noi de maneca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Foarte misto v-ati distrat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 4 2011, 03:50 AM
Post #732

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

io nu am probleme cu cafeaua , la mine e redbull baiu cand am bani si merg la mag imi iau vreo 10 odata si beau in aceeasi zi tot !

altceva nimic .. boring , ma tot gandesc sa ma mut undeva sa vad si io zapada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 4 2011, 10:34 AM
Post #733

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata! Chestia cu cafeaua cred ca e mai mult de tabiet, cel putin la mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jo, eu te inteleg perfect cu zapada, ca-s ahtiata dupa iarna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Nov 4 2011, 10:35 AM
Post #734

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

'Neata la fete frumoase!

Jo-Anna, am citit si m-am cam speriat... Nu-i cam mult totusi atata redbull intr-o singura zi?! Stiu ca energizantele astea nu fac prea bine la inima.

Eu sunt ciufuta de cateva zile. Mi-am facut parul cu o vopsea care trebuia sa fie blonda, caci asa arata pe cutie, si cand colo, mi-a iesit un cenusiu de m-am ofticat... Acu' ma bate gandul sa ma tund iara scurt de tot, si sa ma vopsesc cu altceva, care sa fie blond-blond, nu un "rahat" cu pretentii de culoare.

+Quote Post
albinuza
post Nov 4 2011, 02:58 PM
Post #735

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna ziua!!
AM papat de pranz si e asa de binee!!1
Ieri am avut o zi proasta! Da' proasta!! Azi e mult mai bine! Afara ploua de cateva zile in continuu, azi dim era n accident de a trebuit sa ma intorc din drum sa ocolesc, evident am intarziat, dar nu mult. astia aici, cum da ploaia, nu mai stiu sa mearga cu masina! E adevarat ca si strazile aluneca de zici ca e gheata pe jos cu apa! pana mea!!
Va pup si o zi faina!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 4 2011, 03:21 PM
Post #736

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua!
Am facut o baita luuunga si fierbinte. Desi nu mi-era recomandat de catre dr. dar deh.... Diseara ma vad iar cu siliconatele mele. Nu stiu de ce dar nu am chef. Am un nod in par de toata frumusetea la ceafa. Nush cum naiba s-a format.

+Quote Post
Diana.
post Nov 4 2011, 08:43 PM
Post #737

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna searaaa! Eu am fost la cumparaturi.
Stiti la ce ma gidneam, gagici? Ca in noaptea de 6 spre 7 decembrie anul asta se fac nu mai putin de 6 ani de cind am dat drumul la forum... Dom`le, cum trece vremea!!!

+Quote Post
Cindy
post Nov 5 2011, 04:31 AM
Post #738

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Valentina, poti sa incerci Color&Soin de la 3chenes sa nu iti deteriorezi prea mult parul de la vopsea.

Stiletto, cred ca ati fost un magnet de priviri! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Diana, ai un elady "prescolar" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 5 2011, 08:46 AM
Post #739

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! eu is pe metereze!
DI, la anul dam Elady la scoala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi nu am avut chef sa ma machiez, si arat ca un ursulet de abia trezit din somn!
Un weekend fain va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Nov 5 2011, 10:21 AM
Post #740

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

'Neata fete frumoase!
Zi de week-end!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Yuppy!!! Azi avem "muuu-safire" la pranz!

Cindy, multam de idee. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S-a vorbit mult de Color&Soin aici, stiu despre ce-i vorba... Dar nu am gasit nuante foarte blonde, care sa-mi placa si sa ma avantajeze.
Cat despre deteriorarea firului de par, nu-mi fac prea multe griji. Imi creste parul foarte repede si, multumesc lu' Doamne-Doamne, e inca destul de des, desi il vopsesc de ani buni. Aici cred ca o mostenesc pe bunica mea, care la 82 de ani inca mai avea destul par si chiar lung. Il tinea impletit intr-o coada, pe care o rasucea in coc sub basma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stilletto, Diana, Cindy o zi frumoasa sa aveti, ca va pupicesc de nu va vedeti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albinuza-ursulitza, o zi faina "pe metereze" si pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 02:12 PM