![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mor de nervi! In fata casei aveam o vie si citiva salcimi. Proprietarul a scos via si acum a taiat toti salcimii, mi-a chelit toata privelistea! E beat mort, da` mort, mort de beat, nu se poate tine pe picioare de beat ce e si de-abia vorbeste, betivul nenorocit, cretinul naibii, animal cu chip de om! Nu vreti sa stiti cit is de suparata!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce idiot! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau...
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
'Neata la fete frumoase! Jo-Anna, am citit si m-am cam speriat... Nu-i cam mult totusi atata redbull intr-o singura zi?! Stiu ca energizantele astea nu fac prea bine la inima. da mai fura si pretenu din alea vreo 3 , si io sunt ca sparta pana nu e gata nu ma las (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu cumpar in fiecare zi ca nici buzunarul nu ma tine pt cat mi-ar pofti inima (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .. Ma tot bate un gand sa ma mut inapoi in ro da in alt oras ca mi-s satula de bv.. trebe sa adun niste info despre cat de scump e amu sa traiesti in romania .. hihi Diana ... enerveaza-te si injura-l juma de zi maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si apoi cand ai obosit iti trece (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Nov 5 2011, 09:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai cum a treaca, Mai, Jo, cind mi-a chelit toata privelistea?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Aici ploua de o saptamana in continuu! Noi ne pregatim sa mergme prin magazine, ca trebuie sa cumpar forma de tort. Ieri am fost sa luam cauciucuri la masina, si zic, lasa ca platesc eu cu cardul, ca sa ne ramana cash.ul, sa nu mai trecem pe la bancomat. si stupoare. cardul era expirat. Am uitat cu desavarsire ca expira. SI stai la coada la casa, pana s=s dus mr sa aduca banii din portofelul care era in masina, si sa platim cu ce bani aveam si restul de pe alt card! Nici nu vreau sa ma gandesc cam cat am fost de injurata. Da am zambit frumos la toti de la coada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si acum pana maine mai avem practic 30 de euro. Care nu or sa ne ajunga sa cumparam tot ce imi trebe mie, dar ne descurcam noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup, ma duc la cumparaturi prin ploaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Duminica faina sa aveti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Ieri am fost la mami meu, a fost ziua ei. Am papat un tort foarte bun cumparat de la o cofe din Otopeni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa imi fac o cafea si sa o savurez in pat. Ce vreme afara! Urat, urat! As dormi in continuu. (sa nu radeti de mine, pls) Sunt multumita de noul laptop dar mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu el. cum dupa o saptamana ma descurc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi s-a parut cam dificila trecerea, alte comenzi, alta mancare de peste. Acum nu stiu de unde sa cumpar de la noi niste programe pentru el si inca niste expand packs pentru Sims3. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aveti idee? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am reusit sa intarzii la munca in conditiile in care incepeam la 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum evident muncesc! Fara chef. Aici a plouat o sapt fara incetare, azi se pare ca s ar insenina nitel!! Va pup si o satamana faina va doresc!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
La mine e frig. Si parca e si mai frig de cind nu am copaceii in fata, sa imi tina dos! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am fost si am luat chestii pentru casa si un cintar de baie, ca ala vechi de un an, s-a stricat. I-a zburat chestia care tine bateria. |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Eu sunt pe metereze de la 7 azi, sper sa plec si eu mai devreme!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) E si ziua lui mr azi. Il sarbatoresc diseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si a mea! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
La multi ani, Albi, pentru Mr! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 10:41 PM |
|