![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La multi ani Cindy!! :flori:
Eu am o foame de vad in picatele!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Multumesc, Albinutz! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara fetelor!
Long time, no chat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi e tare dor de voi, eu sunt mai mereu plecata, sper doar ca sunteti toate bine, am sa incerc sa mai citesc sa vad ce mai faceti, cum sunteti. Va pup tare tare! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si noi pe tineeee! Pe unde ai fost plecata? Ne era dor de tine si de pozele tale... dar mi-a fost frica sa te deranjez pe fb, sa nu zici ca ma bag ca musca-n lapte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Cum sa iti fie frica? Doamne fereste! Oricand poti vorbi cu mine.
Eu sunt plecata in sensul ca lucrez zilnic si cam tot timpul pana seara. Cand intru, mai vorbesc cu familia, mai ma uit la poze si cam asta e. Nu prea stau la internet. Eu chiar ma bucur ca am intrat in discutie! :* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu... sa ne mai pui poze, daca vrei, cu ce ai mai facut tu. Ca-mi place ce si cum faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merge treaba, e clientela? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!
Mie mi a venit si sunt bulversata asa!! Dar e joi si mai e putin pana sambata si din ce in ce mai putin pana la sarbatori!! Cu greu facem fata amandoi aici. Cred ca daca nu era apartamentul ne hotaram sa o intindem! Acaaasaaa!! Dar multi purici oricum nu mai facem pe aici!! Va pup si ma intorc la munca!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Damn, e deja Joi si am senzatia ca trece timpul mult prea repede si nu reusesc sa fac ce mi-am propus...
La mine azi e inorat si ploaie. Uf! |
|
|
![]()
|
|
Aici este in sfarsit soare dupa 2 saptamani aproape de ploaie!! Parca imi era dor de soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aaa mi am adus aminte de molii. Stiti ca spuneam ca is plina de molii si nu stiam de unde? Ei bine, dupa ce am spalat si dat cu spray dulapurile de 3 ori, am cumparat toate produsele existente impotriva moliilor, am descoperit unde aveau bestiile sediul central. Intr o cutie de orez bazmati nedesfacuta!! Cutie pe care la fiecare curatenie o scoteam si o bagam la loc. Cool ah?? Ca in filmele cu prosti. Sau bancul ala cu galeria de la draperie!! |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu bancul cu galeria de la draperie, ziiiiiiiiiii-l!!! Auzi, da moliile alea de alimente haleau si hainele?
Apropos de daunatori, am prins azi un client in garaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am facut comanda de inca 1 milion jumate de chestii pentrru soricei. Ii extermin!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 10:17 PM |
|