![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara!Mi-am cumparat 2 perechi de blugi albastru inchis si se decoloreaza, ma fac albastra pe maini si haine.Stiti careva un sfat pentru a nu se mai decolora? Mentionez ca i-am si spalat. Eu sunt bine, muncesc mult si degeaba.In rest sunt bine.Weekendul trecut am fost pe la Brasov si am vizitat putin si Sibiul.Pupici
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce mai faci? Cindy, la multi ani cu intarziere! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Kryss, eu patesc asa cu toti blugii mei, trebuie spalati de 2 ori la masina apoi ce mai fac eu este sa ii limpezesc in apa cu otet, fizeaza culoarea. La mine functioneaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cindy la multi ani si din partea mea, numai bine si frumos iti doresc!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc mult bebe. O zi frumoasa sa aveti!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza!
La multi ani, Cindy! Eu ma duc la un job! Vorbim cand ma intorc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu ma enervez in mod evident cu colega mea care iar o freaca! deci vine si sta langa mine si se u ita la mine si abereaza, si sta si sta si sta, si la pauza face... iaa sa ma duc si io sa imi fac pauza!!1 Da pana acum ce oole mele ai facut??? Ma rog!
Asa ce chef am sa ma mai duc si io pe undeva sa mai vizitez... dar nu am sanse sa il scot pe mr din casa!!! O zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, am cunoscut eu de-astia care freaca menta si nu te lasa nici pe tine sa muncesti...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Multumesc mult, Globe, Maria si Stiletto! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Mi-am dus azi o geaca de piele cu blana la curatatorie si acum stau cu emotii ca tipa cica nu garanteaza nimic, ca ar putea iesi cu pete. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca ar fi fost doar piele, ma descurcam eu cu solutii speciale dar cu blana nu aveam ce sa fac. Sper sa nu pateasca nimic, a fost si scumpa totusi! Voua vi s-au intamplat vreodata accidente de genul? This post has been edited by Cindy: Nov 11 2011, 04:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, mi-au nenorocit blana alba de iepuras, mi-au tocat-o la poale si nici nu a iesit cum trebuie de curata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
La multi ani Cindisor!
Succes cu geaca! Servus Krys , spala blugii noi cu sare , nu ma intreba da asa fac io am citit undeva ! vb aia monkey see monkey do! io azi nu am absolut chef de nimic , am frecat mentalaul de dimineata nu am terminat nimic , vreau sa stau si sa ma holbez niste cacaturi de seriale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce lene de aia putoare sunt pfff nici mie nu imi vine sa cred! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:00 PM |
|