IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Cindy
post Nov 12 2011, 04:06 PM
Post #771

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Diana, ma sperii! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Jo, danke! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ce tacere de mormant! Eu tocmai am venit de la sala, nu m-am obosit azi prea mult, a fost zi de abdomen.
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 12 2011, 11:42 PM
Post #772

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Servus!!!!Ce mai faceti??Long time de cand numai fac si eu prezenta pe aici..din ce motiv..nu stiu..de citit va citesc aproximativ zilnic!
Va ziceam,acum catva timp in urma ca trebuie sa ma mut..trebuie bine spus,au intarziat astia actele aproape o luna,in concluzie,mai astept jumatate de luna...documente,bani,extracte de cont,agentie,neervi cat incape,stres asa sa fie cat mai mult,oale si tigai impachetate,haine prin cutii...deci e jale mare,pe sistem nervos m-am ingrasat cinci kilograme intr-o luna!!Is mereu in clanta cu cate cineva,mai apare ceva nou,o hartiuta,o semnatura..in orice caz E multi,ft multi deficienti si pe aici,vai mama s-a rasturnat si aici caruta de iti vine sa ii iei de guler..si rasisti peste masura...aa dar voi mancati carne,pai voi de la biscuiti cu lapte..moama am zis ca ma inegresc..bai spaghetarule cata carne am vazut la viata mea,neam din neamul vostru nu o sa vada decat la abator!!!Sa va mai zic,nu are rost...da la voi este aia,aveti si din aia...si fac asa o moaca de mirare!!Si mor de ciuda sa te vada imbracat elegant,ca stii sa te descurci si ca ti-ai facut un viitor aici!
Am rezervat deja trei zile pentru sfarsitul de an..tot in Austria,din nou si iar... ajungem rapid cu masina si preturi net inferioare celor din Italia!
Vreau soare,mult soare..vreau sa stau intins pe sezlong sa ma bata soarele in cap..ce rapid a trecut vara aceasta,nu-i corect!!!
Va doresc o Duminica cat mai placuta,aveti grija de voi.....sa pun cardul de memorie in aparatul foto si sa trec si pe la forumul de achizitii ca nu puteam sa ma abtin!!!!

+Quote Post
albinuza
post Nov 13 2011, 10:30 AM
Post #773

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna dimineata!
Laur io zic sa nu ii mai bagi in seama pe nemernici! Eu nu ma mai agit deloc cu rasismul lor! Daca is imbecili sa ramana asa!
Noi stam in pat l aun film, dupa care va trebui sa ma pun sa fac mancare! Cineva tre sa si gateasca!
AIci e ceata deasa! Imi place de mor!
Mi am facut unghiile verzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AM pus aparatul la incarcat sa va arat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup si o duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2011, 11:40 AM
Post #774

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neataaaa! E luni. Luni! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cum poate sa fie luni dupa Duminca? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
O saptamina frumooooooooooaaaaaaaaaaaasa si scurta sa aveti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa vina iarasi week-endul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 14 2011, 12:05 PM
Post #775

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!! Nici eu nu imi explic cum poate sa fie luni!!
Azi dimineata am avut parte de prima raschetare de parbriz. Aveam un strat serios de gheata!! MI au inghetat mainile in mod evident, pentru ca nu aveam manusi! O saptamana faina va doresc si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2011, 12:50 PM
Post #776

Fondator eLady.ro

Si la mine a fost ieri foarte frig, am dat centrala mai tare si am pus scos plapumioarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 14 2011, 12:57 PM
Post #777

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Rody, Laur, Kriss (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Si-am vrut sa zic ceva si am uitat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Revin cand imi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2011, 02:36 PM
Post #778

Fondator eLady.ro

A, si mai zici de mine ca te omor! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 14 2011, 03:34 PM
Post #779

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Salutare salutare!Va doresc si eu o saptamana cat mai frumoasa!!
Aici sunt 17 grade,cer senin,caldut,numai bine de o plimbare...savurez o cafea pe terasa si ma las mangaiat de razele soarelui!!
Sa nu fiu egoist..vrea cineva cafea???? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De doua saptamani m-am apucat serios si de pregatirea examenului Toefl,am dat o testare saptamana trecuta,a decurs binisor tinand cont ca nu am mai exersat engleza de cinci ani..proful a zis linistit ca intru pentru Toefl...asa ca bag intens english pe paine!Am eu ceva planuri cu certificatul Toefl,sper sa imi si mearga ca e valabil doar doi ani1Sper!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo pupaceala la tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi si aici dimineata e mortala,nenica o iau dintii la trap,la amiaza frumos iar spre seara bat clanta din nou!!
Va doresc o dupa-amiaza placuta si aveti grija de voi!!

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2011, 04:20 PM
Post #780

Fondator eLady.ro

Bre, bafta multa!
Eu am o tonaaaa de boarfe de spalat! Si timp ioc! Am de facut o groaza de hirtoage!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 02:11 PM