IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Bia
post Nov 14 2011, 05:03 PM
Post #781

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 14 2011, 05:31 PM
Post #782

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salut, Bia! Ce faci?

+Quote Post
Bia
post Nov 15 2011, 09:19 AM
Post #783

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Neatza! Nu e niciuna treaza? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fac bine, am terminat cu nuntile... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 15 2011, 09:57 AM
Post #784

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Nu mi-am adus aminte ce vroiam ieri sa zic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci ori era o minciuna, ori sunt pe duca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Laur mie tare mi-ar prinde bine o cafeluta, dar sunt constienta ca nu-mi face bine, prin urmare ma abtin. Un ceai dai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Duminica seara am fost acasa la ai mei si au facut mici. Cred ca am mancat vreo 5 bucati. Cine murea duminica noaptea? Eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am stricat la burta, aveam gaze de ziceai ca sunt sub presiune si mi-era un rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Toata noaptea am stat pe tron, dar pana nu am si vomitat nu m-am linistit. Cred ca am dormit 3 ore, deci va dati seama cum eram ieri. Poate deaia nu-mi aduc neam aminte ce vroiam sa zic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ca sa dorm bine, aseara am dormit in camera junioarei si ea a dormit cu tati. Credeti ca am dormit? Am avut cosmaruri, a urlat un caine vreo doua ore, m-am zbatut, m-am trezit, am plans in somn... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Deci si azi sunt zombi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tare bine am inceput saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
S-aveti o zi mai buna ca a mea!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 15 2011, 12:07 PM
Post #785

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata! Teo, numai tu ai avut probleme?!
La mine a iesit soarele... ieri noapte erau -2 grade. Daca nu si mai putin de atit...

+Quote Post
albinuza
post Nov 15 2011, 12:39 PM
Post #786

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! Eu is congelata! A vb mr despre salarii si despre niste mici probleme. NU am rezolvat nimic. is plina de draci!! Da mi o trece!!!
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Nov 15 2011, 01:38 PM
Post #787

V.I.P.

Diana, nu numai eu am avut probleme. Si sotul meu a vomitat, dar atat. Junioara n-a avut nimic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am tras-o cel mai tare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ceilalti din familie nu au semnalat probleme (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) M-am tot gandit daca eu si sotul meu am mancat ceva in plus fata de ceilalti si nu-mi vine nimic in minte.
Ce-am mancat noi, au mancat toti. Adevarul este ca au fost mai multe caserole cu mici si este posibil ca noi doi sa fi nimerit una naspa, desi toate au fost cumparate din acelasi loc si aveau acelasi termen de valabilitate. Nu stiu ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu nu vomit usor si din orice. N-am mai vomitat de ceva ani si nu-mi aduc aminte sa fi vomitat vreodata atat de mult.
Bine ca a trecut!

+Quote Post
laur claudiu
post Nov 15 2011, 02:09 PM
Post #788

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Buna!!!!!!
Teo dau si ceai,am pe diferite arome,am si lamaie si miere,tu zi de care ca imediat ma pun pe treaba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi pare rau si stiu cum e,am trecut si eu o data tot prin aceleasi simptome enumerate de tine,din cauza micilor..si eu nu mananc de oriunde,tot asa produse in valabilitate..dar...
Diana mersi de urare pt.Toefl!Aruta baluta ce mai face?Te-ai acomodat in capitala?Aaaa si ma repet,ai un talent desavarsit la gatit..si una din cauzele din care am mai pus ceva pe mine esti tu..seara la 11 noaptea,mai mereu,dau sa vad ce a mai pus Diana la gastronomie si ma paleste o viteza la frigider... imi esti datoare cu stergatoare pt laptop!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am asa un ranjet pe moaca si sunt atat de bine dispus..am luat azi salariul..ah ce bine e cu bani in buzunar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu fara bani am senzatia ca miros a prost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pun sa fac niste sparanghel cu oua fierte si prsociutto si mai pun la copt feliute niste dovlecei si vinete...vrea cineva,sa stiu fac portie dubla,tripla???? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va pup,o dupa-amiaza cat mai frumoasa....

+Quote Post
Teocris
post Nov 15 2011, 02:22 PM
Post #789

V.I.P.

Tu pune mana si fa, ca nu se stie niciodata cine vine in vizita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si la mine era zi de salariu azi, dar pana la ora asta nu am primit nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu nu miros ciudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am facut un ceai de sunatoare si ma gandesc la Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate pacalesc ziua asta naspeta de marti sa treaca mai repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Teocris: Nov 15 2011, 02:23 PM

+Quote Post
albinuza
post Nov 16 2011, 12:08 PM
Post #790

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! E frig tare aici!
AM o stare de kt. Nu mai reusesc sa ma binedispun la serviciu! ma scarbeste in totalitate! Maxim! Is depresiva 11 ore pe zi cat sunt aici!
o zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 02:12 PM