![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Moa osi!, desi e o zi destul de draguta pentru mijlocul lui septembrie! Si am de treaba pe ziua de azi, cacalau, Maria-Ta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Di, nu vreau sa te dezamagesc, dar stii ca suntem in noiembrie nu? Ca daca am fi in septembrie as face o cadere nervoasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa capul meu era plin de alte chestii atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma bucur ca suntem de acord!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Alwaysss!!!!
Fata, la mine ii ger de crapa chetrele! Cred ca da cu minus vremea de-afara! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata! Si-un rachiu sa ne spele greata (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
(IMG:http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/02/24/image_galleries/10108/cum-vor-bulgarii-sa-iasa-din-criza-cu-ajutorul-hellip-rachiului-din-struguri_size1.jpg) Ce-mi place ziua de joi! Cred ca e cea mai faina zi din saptamana (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Joia viata iti pare mai frumoasa, lucrurile sunt mai roz si depresia nu are ce cauta. Unde mai pui ca ai si-un chef de lucru de zile mari (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ce ziceti voi daca declaram ziua de joi ca "ziua in care n-am voie sa ma supar" ? Cine este pentru, sa semneze petitia si sa dea ceva de baut (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Ma duc la topicul de muzica sa pun o melodie care-mi place tare. Haideti si voi (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bre, esti plina de chef azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu m-am culcat tare devreme ieri, la 11 cred ca eram deja in pat si la 11:15 admormita deja! S-a acumulat prea multa oboseala si-am picat ca musca!
La mine ploua azi... si eu am rufe de uscat! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata! Usuca le in casa!!
SI aici e frig tare! DImineata si seara te hatani! Dar cum a zis si Laur, in timpul zilei zici ca e o primavara timpurie asaaa! M a scos iar din sarite colega mea dar m am luat de ea de data asta! Macar stiu ca azi nu o sa ma frece la cap toata ziua!! de azi intr o luna terminam munca, si pe 18 plecam inspre tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi faina! Io sunt de acord cu Teo! Iote acum ma binedispun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Deci propunerea mea a picat din lipsa de voturi si bautura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da io nu ma las. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Azi am pus un pariu cu mine: trebuie sa beau cel putin 4 cani cu apa pana la ora 17. Ieri nu am baut nici macar o gura de apa toata ziua (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Faceti-mi galerie sa castig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata! Eu beau cel putin 2 litri pana plec de la munca! Dupa aia trec pe bere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu am nici un chef nici azi! NU stiu daca am vreodata! O zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 12:44 PM |
|